Iordănescu jr. pune tunurile pe arbitri după eșecul din Copou: „E frustrant, dar asta este, mergem până la capăt!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2019 | 10:45

Edward Iordănescu, managerul general al formației Gaz Metan Mediaș, nu a digerat ușor eșecul pe care elevi săi l-au sferit în Copou cu Poli Iași, scor 1-0.

În ciuda faptului că jocul Gazului a suferit, Iordănescu jr. a pus tunurile pe maniera de arbitraj pentru acest eșec.

„Şi etapa trecută nu a contat arbitrajul. Acum am văzut şi toată echipa a reclamat henţ şi eu am ţipat. E frustrant, dar asta este, mergem până la capăt. Ne jucăm şansa până în ultima clipă chiar dacă este una foarte mică. Când am venit mi-am asumat că există riscul foarte mare să nu intrăm în play-off, dar planul meu este unul pe termen mediu, lung. Încercăm să jucăm până în ultima etapă după care să gestionăm bine perioada până în vară”, a declarat Iordănescu jr.

Declarațiile războinice ale lui Flavius Stoican făcute la conferința de presă premergătoare duelului, tehnicianul moldovenilor cerându-le elevilor săi revanșa după înfrângerea nemeritată din tur din ultimul minut al prelungirilor, au avut acoperire deplină în Copou, ieșenii reușind să surprindă prin agresivitate.

Elevii lui Stoican au dominat prima parte a meciului, iar Zaharia a deschis scorul în minutul 30, scorul rămânândd neschimbat pe tabelă până la finalul celor 90 de minute regulamentare.

S-a terminat 1-0, iar Poli a depășit Mediașul în clasament. După 23 de runde scurse din acest sezon regular al Ligii I,  Poli Iași este pe locul 7, cu 31 de puncte, la două puncte în spatele celor de la Sepsi. De partea cealaltă, Gaz Metan este pe 10, cu 29 de puncte.

 

Citește și...