IPJ Olt tocmai a făcut anunțul: Fata căutată de o țară întreagă a fost găsită acum. Și trăiește!!

Publicat: 07/08/2019 | 14:32
IPJ Olt tocmai a făcut anunțul: Fata căutată de o țară întreagă a fost găsită acum. Și trăiește!!

O adolescentă în vârstă de 16 ani dintr-un centru de plasament a fost căutată, luni, de autorităţile din judeţul Olt. Potrivit poliţiştilor, fata a plecat de lângă supraveghetorul cu care se afla la cumpărături într-un magazin şi nu a mai revenit la centru.

Poliţiştii din Olt au fost anunţaţi telefonic că Popa Elena Claudi –  în vârstă de 16 ani, aflată în plasament la un centru al DGASPC Olt – nu a mai revenit în centru după ce a fost plecată la cumpărături, împreună cu un supraveghetor.

„În urma verificărilor, s-a stabilit faptul că la data de 4 august a.c., în jurul orei 19.30, minora, în timp ce se afla în zona unui supermarket din municipiul Slatina, ar fi plecat fără acordul educatorului de serviciu care o însoţea şi nu a mai revenit”, a declarat reprezentantul IPJ Olt. Potrivit poliţiştilor, adolescenta a părăsit de mai multe ori centrul fără acordul personalului de serviciu, dar s-a întors.

Din fericire, adolescenta de 16 ani a fost găsită în viață, iar IPJ Olt a transmis un comunicat:

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Slatina au identificat minora pe raza localităţii şi a fost predată reprezentanţilor D.G.A.S.P.C. Olt. Aceasta a afirmat că, în perioada plecării sale voluntare, nu a fost victima niciunei infracţiuni”, precizează IPJ Olt.