Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru, prezenți la un eveniment organizat de Cătălin Botezatu. Cum s-au afișat milionarul și mult mai tânăra sa iubită

Publicat: 27/11/2018 | 08:51

Cătălin Botezatu a lansat o colecție specială pentru cei care vor să facă daruri cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Evenimentul s-a desfășurat la un restaurant din Pipera, iar mai multe vedete au fost prezente la fața locului.

Irinel Columbeanu nu putea lipsi de la un asemenea eveniment. Milionarul a venit însoțit de iubita sa, Oana Cojocaru, iar cei doi s-au fotografiat, la un moment dat, cu Raluca Bădulescu.

Sursa foto: click.ro

Cătălin Dumitrescu, fost concurent la Exatlon, Ilinca Vandici, Cătălin Cazacu, Cătălin Scărlătescu, Mihai Constandache, Dinu Maxer sau Oana Roman au fost alte vedete care au fost prezente la evenimentul intitulat sugestiv “Smart Fashion Gifts by Cătălin Botezatu”.

Modelele au cam tremut de frig în momentul prezentării, mai ales pentru că erau îmbrăcate în lenjerie intimă, piese semnate de Cătălin Botezatu, anunță click.ro.

Cum s-au cunoscut Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru

Controversata relație dintre Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru devine din ce în cea mai serioasă. Milionarul s-a săturat să facă ”naveta” până în cartierul Militari, acolo unde Oana stătea cu chirie. Așa că i-a propus iubitei sale să se mute în vila lui, din Izvorani, iar Oana a acceptat fără probleme. Mai ales că Irinel i-a făcut toate poftele în ultima vreme. Unde mai pui că afaceristul o ajută pe Oana Cojocaru și în cariera de model.

Irinel Columbeanu a mărturisit că a cunoscut-o pe Oana la un festival de modă, unde el era un simplu spectator, iar ea defila pe podium. Acesta a reținut chiar și hainele cu care era îmbrăcat manechinul.

Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă.

Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.

După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte… Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu.

A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul eu, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana. Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Deși nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția”, a povestit Irinel Columbeanu la o emisiune TV.

Citește și...