Iulia Albu o desființează pe Nicoleta Nucă: ”Prelată cu paiete și aerisire dorsală”

Publicat: 14/06/2019 | 12:21
Iulia Albu o desființează pe Nicoleta Nucă: ”Prelată cu paiete și aerisire dorsală”

Iulia Albu a luat-o în ”cătare” pe Nicoleta Nucă, iar concluzia trasă este una care, cu siguranță, nu îi va face plăcere artistei. Aceasta are o carieră de succes și este înconjurată de fani, însă în ceea ce privește ultima ținută aleasă n-a ”mulțumit-o” pe Iulia Albu.

Iulia Albu nu a menajat-o pe Nicoleta Nucă. Ba chiar am putea spune că i-a tras o ”săpuneală” zdravănă după ce a văzut o fotografie postată de artistă pe pagina de socializare.

”Nicoleta Nucă face față și spate cu brio, aparent, oricărei provocări. Nu știu dacă mai mult față, sau mai mult spate, dar, în fundul sufletului, Nicoleta este o vedetă implicată în cauze sociale precum cea la care a participat purtând această “ținută”. Există mai multe feluri de “ținută”, “ținută de bună”, “ținută degeaba”, “intre_ținută”, căci de “ținut minte” sigur nu este în această prelată cu paiete și aerisire dorsală cu care mătura asfaltul. Thumbs up pentru implicare căci despre cârpe mai putem închide un ochi”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

Nicoleta Nucă, criticată de Iulia Albu

Nicoleta Nucă: ”Îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară”

Nicoleta Nucă își dorește o familie numeroasă! Artista a mărturisit, în urmă cu ceva vreme, că vrea să aibă o fetiță, dar și să adopte câțiva copilași.

(NU RATA, AICI: DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL POLIȚISTEI CARE ȘI-A ÎNJUNGHIAT ȘEFUL! A CERUT SĂ FIE ELIBERATĂ, DAR…)

„Să am o familie frumoasă, un soț iubitor și înțelegător, câțiva copii dintre care o fetiță a mea și alți 2-3 copii adoptați, pentru că eu cred că a iubi un copil adoptat este o dovadă de iubire supremă. Și îmi doresc mult să întemeiez o organizație umanitară prin care să pot lupta împotriva violenței în familie, să pot susține construcția spitalelor și orfelinatelor și construcția a numeroase adăposturi pentru animale din stradă”, a declarat Nicoleta Nucă.

Citește și...