Jason Derulo a ajuns la Mamaia! Artistul a concertat aseară la Untold, iar azi urmează să facă mega-spectacol la NUBA

Publicat: 04/08/2018 | 12:57

Jason Derulo a ajuns sâmbătă după-amiază (4 august) la Mamaia, în jurul orei 12:41. Celebrul artist a concertat aseară la Untold. Cântărețul va susține spectacolul anului de pe literal, la Nuba Beach Club. Ultimele mese la spectacolul lui Jason Derulo s-au dat cu 15.000 de euro. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, a oferit două mese VIP pentru doi cititori fideli care au ocazia să îl vadă pe faimosul cântăreț american. (VEZI DETALII AICI)

Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, l-a surprins pe Jason Derulo în momentul în care a ajuns la Mamaia. Celebrul artist pare că se simte în formă după concertul pe care l-a avut la Untold și este pregătit pentru mega-spectacolul de la Nuba Beach Club. Artistul s-a cazat la un hotel de lux de pe litoral.

Zeci de mii de oameni vor lua cu asalt Nuba Beach Club

NUBA Beach Club va fi din nou luat cu asalt de mii, poate chiar zeci de mii de oameni din toată România, dar nu numai, de data aceasta cu ocazia concertului pe care mega-star-ul Jason Derulo îl va susține pe scena club-restaurantului de pe plaja stațiunii Mamaia. Se anunță un party de zile mari, ce va ridica ștacheta petrecerilor din România, iar conturile de socializare vor fi invadate de zeci de mii de postări ale petrecăreților, gata să se distreze pe muzica celebrului artist. La eveniment s-au anunțat clubberi celebri, cele mai bune mese s-au dat, e o chestiune de ore și nu va mai fi nici măcar o masă disponibilă. (NU RATA: PARTY PÂNĂ ÎN ZORI NEMAIVĂZUT! DELIA A DANSAT PE MESE LA NUBA, ÎN MAMAIA)

 

Citește și...