Jean Paler, la un pas de moarte! ”Inima mea mai funcționează doar 30%”

Publicat: 23/03/2019 | 13:12
Jean Paler, la un pas de moarte! ”Inima mea mai funcționează doar 30%”

Cu trei stenturi la inimă, actorul de 56 de ani a mărturisit că starea lui de sănătate este în continuare una precară, iar viața lui depinde acum de un defibrilator! 

Jean Paler a văzut moartea cu ochii în anul 2012, atunci când a suferit un preinfarct și s-a ales cu trei stenturi la inimă, fiind forțat să se pensioneze pe caz de boală.

Actorul a fost nevoit să ia din nou o pauză de la spectacole, după ce medicii de la Spitalul Fundeni l-au sfătuit să se interneze, având diagnosticul fibrilație continuă.

Mă simt foarte rău, inima mea mai funcționează doar 30%. Doctorul Chioncel mi-a spus că pot să mor dacă nu mi se montează de urgență un defibrilator. Este un dispozitiv electronic care reglează ritmul inimii. Dar problema e că nu știu când va fi adus, este decontat de Casa de Asigurări. Sunt foarte speriat. Vreau să revin pe scenă, să mai fac ceva bani pentru tratamente. Cu acest defibrilator mai am șansa să trăiesc, trebuie să țin un regim strict, să iau multe medicamente. Sper să fiu pe 30 martie la Sala Palatului, la spectacolul lui Vasile Muraru”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

 

Citește și...