Jucătorii lui Bayern reiau de astăzi antrenamentele în condiții speciale!

Autor:
Publicat: 06/04/2020 | 13:33
Jucătorii lui Bayern reiau de astăzi antrenamentele în condiții speciale!

După Borussia Dortmund și Bayenr Munchen și-a reluat antrenamentele. Formația bavareză a anunțat printr-un comunicat oficial că începând de astăzi reia antrenamentele în vederea reluării sezonului competițional la o dată care va fi anunțată ulterior.


Cele mai variate tipuri de pronosticuri, precum și super cotele zilei, le găsiți pe www.pariuri1x2.ro.


Reprezentanții formației Bayern Munchen au anunțat că reluarea antrenamentelor se va produce respectând reglementările și prevederile autorităților, acestea urmând a se face în grupuri mici.

Anunțul bavarezilor pregătiți de Hansi Flick, tehnician care și-a prelungit angajamentul până în 2023 a fost făcut și pe rețelele de socializare oficiale ale clubului.

„Prima echipă a gruparii FC Bayern Munchen va reveni la antrenamentele de la Sabener Strasse în grupuri mici începând de luni, 6 aprilie. Acest lucru se va realiza în coordonare cu politica guvernamentală și cu autoritățile competente. Absolut toate reglementările privind igiena si siguranta vor fi respectate cu strictețe. Pregătirea va avea loc fără ca membrii publicului să fie prezenți. Pentru a încetini în continuare răspândirea coronavirusului, FC Bayern solicită fanilor să continue să urmeze instrucțiunile autorităților și, prin urmare, vă rugăm să nu veniți pe terenul de antrenament al FC Bayern”, se arată în comunicatul celor de la Bayern Munchen.

După cum bine știți, Bundesliga a fost suspendată inițial până pe 2 aprilie, ulterior suspendarea fiind prelungită deocamdată până pe 30 aprilie. După 25 de runde scurse din acest sezon competițional, campioana en-titre Bayern Munchen este lider în Bundesliga având 55 de puncte, cu patru puncte mai mult decât Borussia Drotmund. podiumul în Bundesliga după 25 de runde este completat de RB Leipzig cu 50 de puncte.