Juventus, campioană pentru a 35-a oară în Italia!

Autor: Cristian P
Publicat: 22/04/2019 | 00:33
Juventus, campioană pentru a 35-a oară în Italia!
Juventus Torino s-a impus în meciul cu Fiorentina, scor 2-1 și a devenit matematic campioană cucerind astfel cel de-al 35-lea titlu în Serie A!

Un punct le erau suficient torinezilor pentru a deveni matematic campioni, însă Fiorentina a venit decisă să le strice sărbătoarea lui CR7& co.

În prima repriză jocul lui Juve a suferit, Fiorentina deschizând scorul prin Milenkovici care a marcat în minutul 6. După marcarea golului, tot „Viola” a fost la timona jocului, și a ratat desprinderea pe tabela de marcaj având două bare prin Cheisa și un gol anulat pentru off-side la Simeone.

Alex Sandro a marcat primul gol din acest sezon în minutul 37 iar cele două echipe au intrat la cabine cu scorul de 1-1, scor la care Juve era campioană.

Pentru ca spectacolul să fie complet, torinezii au apăsat pedala de accelerație în al doilea mitan și au marcat golul de 2-1 în minutul 53, centarea lui Cristiano Ronaldo fiind deviată în propria poartă de Pezzella.

Duelul s-a terminat 2-1 spre buuria fanilor care au dat drumul la fiestă. Pentru Juventus acesta este cel de-al 35-lea titlu din istorie, al 8-lea consecutive, record absolute în Italia, și totodată primul pentru Cristiano Ronaldo în tricoul alb-negru.

Starul lusitan a ținut să-I liniștească pe fani la finalul meciului și a promis că nu va pleca de la Torino în această vară.

„Viitorul meu? Voi fi la Juventus 100% anul viitor! Sunt fericit pentru titlu și pentru Supercupă. Am jucat bine și în Ligă, sezonul viitor va fi și mai bun!”, a declarat Cristiano Ronaldo.

Citește și...