La ce se uită bărbaţii când văd o femeie prima dată!

Publicat: 01/05/2018 | 17:57
La ce se uită bărbaţii când văd o femeie prima dată!

În topul preferinţelor bărbaţilor la o femeie, atunci când vine vorba de evaluarea calităţilor fizice , sunt zâmbetul, ochii, fundul şi sânii. Când vine vorba de caracter, bărbaţii apreciază cel mai mult inteligenţa, umorul, potenţialul de încredere şi onestitatea. Apetitul sexual s-a numărat, însă, şi el printre preferinţe. Cel puţin acestea sunt concluziile la care a ajuns Guy Golan, un life coach din New York.

Într-un interviu pentru Dialy Mail, Guy Golan, un life coach din New York, a precizat şi câteva dintre problemele cu care se confruntă oamenii de carieră atunci când vine vorba de găsirea unui potenţial partener şi în relaţia cu acesta.

De multe ori se vor căsători cu cineva din profesiile lor. Asta le supune căsnicia unui nivel crescut de stres pentru că nu sunt suficiente resurse pentru a echilibra lucrurile, pentru a creşte copiii, pentru a avea grijă de lucrurile simple„, a precizat Guy Golan.

Dar succesul profesional în sine poate deveni un impediment chiar şi în găsirea unui potenţial partener. „Pe măsură ce urci pe scara socială pur şi simplu nu dă bine faptul că eşti singur pentru că, de regulă, oamenii de la acel nivel sunt căsătoriţi şi au copii„.

Potrivit lui Guy Golan găsirea unui partener implică dedicaţie, deschidere, constanţă şi multă muncă, apropiindu-se mai degrabă de noţiunea de job.

Citește și...