Laura Cosoi se marita tur-retur! Fosta iubita a lui Smiley va face doua nunti, iar nas va fi unul dintre milionarii Romaniei!

Publicat: 24/07/2015 | 16:46
Laura Cosoi se marita tur-retur! Fosta iubita a lui Smiley va face doua nunti, iar nas va fi unul dintre milionarii Romaniei!

CANCAN.ro a aflat detalii despre nunta Laurei Cosoi, cea care isi va uni destinele, in luna august, cu un tanar om de afaceri, Cosmin Curticapean. Indragostitii vor avea doua nunti, una la Iasi, iar cealalta la Targu Mures.

Laura Cosoi se iubeste cu tanarul om de afaceri Cosmin Curticapean. Dupa mai multi ani de relatie, cei doi au luat decizia sa isi uneasca destinele, iar in luna august va avea loc nunta. CANCAN.ro a aflat toate detaliile unui eveniment care se anunta a fi de cinci stele.

 

Laura Cosoi

 


Laura si Cosmin vor face doua nunti

 

Laura, iubitul ei si nasii au luat decizia de a organiza doua evenimente, iar in luna august vor avea loc doua nunti! Prima se va desfasura pe 8 august, la Iasi –orasul din care provine mireasa- iar peste o saptamana distractia se va repetea in Ardeal, la Targu Mures, in fief-ul mirelui, acolo unde tinerii vor avea programata si ceremonia religioasa, la Catedrala Mare, lacas de cult din centrul orasul transilvanean.

 

laura cosoi

 


Vor fi nasiti de un milionar

 

Laura si Cosmin si-au ales de mai mult timp parintii spirituali, iar cei care ii vor conduce la altar pe indragostiti sunt Claudiu Ugran si sotia acestuia, Cristina. Nasul este un apropiat al iubitului domnisoarei Cosoi, un important si discret om de afaceri din Ardeal. Conform topului Forbes, Ugran, care detine afaceri in domeniul energetic, dar si o firma care distribuie echipamente medicale, are o avere estimata la 13 milioane de euro.

 

Claudiu Ugran este un prosper om de afaceri
Claudiu Ugran este un prosper om de afaceri

 

Multe surprize pentru invitati

 

CANCAN.ro a aflat ca a doua nunta, cea de la Targu Mures, va fi transmisa de ProTV, iar concurentii de la Masterchef vor gati cele mai fine preparate pentru insuratei si invitatii lor. Toti cei care vor participa la nunta celor doi au fost rugati sa se imbrace asa cum se simt mai bine, “colorati si veseli”.

 

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean - 7

 

 

CITESTE SI: 

 

HOT! HOT! HOT! Cum arata Laura Cosoi in bikini! Imaginea care ii da fiori pe sira spinarii lui Smiley

Despartiti, dar impreuna! Il invita Laura Cosoi pe Smiley la nunta ei? Raspunsul blondei o sa te lase masca

 


Vine si Smiley?

 

laura cosoi

Inainte de a intra intr-o relatie cu Cosmin Curticapean, Laura Cosoi a fost, multi ani, iubita lui Smiley. Considerata si votata in mai multe topuri ca fiind una dintre cele mai sexy prezente feminine din showbiz-ul autohton, blonda si cunoscutul cantaret s-au despartit intr-o discretie care le-a caracterizat si idila.

 

I.M
 

Citește și...