Legătura uluitoare dintre Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă: „Elodia Ghinescu și Alexandra Măceșanu au..”

Publicat: 13/08/2019 | 08:44
Legătura uluitoare dintre Gheorghe Dincă și Cristian Cioacă: „Elodia Ghinescu și Alexandra Măceșanu au..”

Crina Radu, avocata familiei Elodiei, a afirmat, luni, la Sinteza zilei, că există asemănări între cazul dispariției avocatei din Brașov și cel al fetelor din Caracal.

„Am spus încă de la începutul acestui caz că, în opinia mea, Cristian Cioacă a devenit un model pentru criminali. De ce? Pentru că probabil dumnealor apreciază că în lipsa cadavrului nu pot să răspundă penal sau vor lua o pedeapsă într-un cuantum redus, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Cristian Cioacă.

Probabil pe acest considerent au încercat să distrugă cadavrul sau cadavrele. Cum a început ancheta în cazul Elodia avem asemănări și în cazul Alexandra. Chiar retrăiam momentele – se împlinesc 12 ani peste câteva zile – și îmi amintesc ziua de 11 septembrie 2007, ora 15.00 când m-am deplasat la sediul Poliției Brașov, la domnul comandant al IPJ de la acel moment și pentru că nu se întâmpla nimic cu ancheta, ca și în cazul Alexandrei, am stat o oră în biroul acestuia încercând să-l conving că Elodia nu este plecată”, a spus Crina Radu.

Citește și...