Lidia Buble s-a mutat în casă nouă după ce s-a despărțit de Răzvan Simion + Cine o consolează acum

Publicat: 23/06/2020 | 23:26

După despărțirea de Răzvan Simion, celebra cântăreața a fost nevoită să părăsească locuința acestuia, dar se pare că s-a reorientat rapid și și-a găsit o super-casă. În plus, Lidia Buble se pare că a cerut ajutorul mamei sale pentru a trece mai ușor peste perioada mai puțin fastă din plan sentimental. CANCAN.RO vă prezintă detalii și imagini în exclusivitate.

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe îndrăgita cântăreață în fața unui salon de înfrumusețare, acolo unde a mers pentru a-și ”recupera” mama. (CITEȘTE ȘI: LIDIA BUBLE A RĂMAS MASCĂ: ”PUNE-ȚI SILICOANE!” RĂSPUNSUL FENOMENAL AL ARTISTEI)

După ce s-a întâlnit cu mama ei, despre care presupunem că, în această perioadă, a decis să vină în București tocmai pentru a-și consola fiica după surprinzătoarea despărțire de Răzvan Simion, Lidia Buble s-a îndreptat spre Corbeanca.

Lidia Buble se întâlnește cu mama ei

Tur de forță pentru Lidia Buble

Prima oprire a fost la o spălătorie din zonă, acolo de unde Lidia a ridicat câteva articole vestimentare. Imediat, artista a revenit la mașină, unde, pe locul din dreapta, o aștepta mama sa. Înainte de a se îndrepta spre noua ei locuință, Lidia Buble a făcut un scurt popas la un renumit market din zonă.

În graba ei de a face cumpărăturile cât mai rapid, probabil ca să nu își lase mama să aștepte prea mult, Lidia a uitat inițial de masca de protecție. După ce a recuperat-o, Lidia Buble a făcut un adevărat tur de foță printre rafturile magazinului și, într-un timp extrem de scurt, a părăsit marketul cu câteva sacoșe pline. S-a urcat în bolidul ei și a demarat spre noua sa locuință dintr-un renumit cartier rezidențial din Corbeanca. (NU RATA: LIDIA BUBLE, ÎNDRĂGOSTITĂ PÂNĂ PESTE CAP DE CĂTĂLIN BOTEZATU. A FOST PRIMUL BĂRBAT CARE A CUCERIT-O: „DORMEAM CU POZA LUI SUB PERNĂ”)

Lidia Buble, vizită fulger la spălătorie

Acum, că nu mai are partener, cântăreața trebuie să se descurce de una singură. Din câte se pare, cu foarte mult tact, reușește să se descurce de minune și pare să fie foarte puternică. După ce a descărcat bagajele, Lidia Buble s-a retras în noua ei casă alături de persoanele dragi. (NU RATA: SECRETUL DIN SPATELE RUPTURII DINTRE LIDIA BUBLE ȘI ADRIAN SÎNĂ! DE CE A ÎNTRERUPT ARTISTA LEGĂTURA CU CEL CARE A LANSAT-O? RĂZVAN SIMION POARTĂ O MARE PARTE DIN VINĂ)

Lidia Buble s-a mutat în casă nouă, după despărțirea de Răzvan Simion 

Lidia Buble și Răzvan Simion, relație frântă după cinci ani

Răzvan Simion se despărțea de soția lui, Diana, după un mariaj care s-a întins pe o perioadă de 15 ani și în urma căruia s-au născut doi copii, Ianca şi Tudor. Imediat după divorț, în viața prezentatorului de la „Neatza” apărea Lidia Buble, artista care tocmai urca în trenduri. A fost dragoste la prima vedere, după ce artista era invitată chiar la emisiunea lui Răzvan Simion, de la Antena 1. Cinci ani s-au scurs de când cei doi și-au zâmbit pentru prima dată, dar acum nu mai sunt împreună. Tot o femeie, cu care ar fi fost văzut Răzvan în Capitală, în timp ce Lidia era plecată la Deva, la părinții ei, ar fi fost motivul ”divorțului”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Citește și...