Lili Sandu a vorbit despre copil: ”Îmi doresc o fetiță!”

Publicat: 24/05/2019 | 19:54

Lili Sandu trăiește o poveste de dragoste ca-n povești cu Silviu Țolu și toată lumea se întreabă când vor deveni cei doi părinți. Ei bine, recent, prezentatoarea TV a vorbit despre copil!

Lili Sandu este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV de la Kanal D, unde este gazda emisiunii„FanArena”. Pe plan profesional toate îi merg ca pe roate, iar viața personală este… la fel de roz. Totuși, există ceva care îi lipsește cu desăvârșire lui Lili Sandu pentru a se simți în totalitate împlinită. (CITEȘTE ȘI: LILI SANDU, RELAȚIE SECRETĂ CU SIȘU DE LA LA FAMILIA)

Recent, frumoasa brunetă a dezvăluit că își dorește să devină, cât mai repede, mămică.

„Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Relaţia ei cu Silviu Țolu, tânărul de 28 de ani de care este îndrăgostită până peste urechi a făcut-o pe Lili Sandu să înflorească pur şi simplu! Chiar dacă întotdeauna a avut o siluetă de invidiat, tratamentele şi exerciţiile fizice, combinate cu o dietă sănătoasă, toate trucurile şi măsurile aplicate de Lili Sandu au dat roade. La aproape 40 de ani, prezentatoarea TV arată demențial!

Citește și...