Lili Sandu, relație secretă cu Sișu de la La Familia

Publicat: 01/01/2019 | 13:24
Lili Sandu, relație secretă cu Sișu de la La Familia

Printre cei care s-au simțit atrași unul de celălalt se numără și Lili Sandu & Șișu de la La Familia, numai că acesștia au fost foarte, foarte… secretoși. Și mulți spuneau că sunt atât de diferiți, încât nici nu ar avea ce să caute împreună. Dar, precum se știe de când lumea, extremele se atrag. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Căile amorului ”cu năbădăi” sunt încurcate și – de foarte multe ori – necunoscute publicului amator de informații mondene, dar iată că Lili Sandu și Sișu au găsit calea să se apropie din punct de vedere sentimental. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Puțini sunt cei care își mai amintesc faptul că cei doi au trăit o minunată poveste de dragoste, dar asta se întâmpla în urmă cu… aproape 20 de ani! Mai exact, în anul 1999, după ce Lili Sandu debutase în trupa Trinity, alături de buna ei prietenă, Ileana Lazariuc. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Idila dintre Sișu și Lili Sandu n-a durat prea mult, cei doi despărțindu-se în condiții amiabile, după doar câteva luni. Relația păruse a fi una foarte serioasă, chiar dacă luase prin surprindere ”lumea mondenă”. Totuși, Lili Sandu și Șișu au rămas, în cele din urmă, doar cu amintirile frumoase. (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)

CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU ȘTIE CU CINE SEAMĂNĂ LILI SANDU: ”ASEMĂNARE IZBITOARE CU STATUIA DIN CEARĂ A…”

Citește și...