Iulia Albu știe cu cine seamănă Lili Sandu: ”Asemănare izbitoare cu statuia din ceară a…”

Publicat: 16/11/2018 | 11:45
Iulia Albu știe cu cine seamănă Lili Sandu: ”Asemănare izbitoare cu statuia din ceară a…”

Iulia Albu știe cu cine seamănă Lilia Sandu, asta după ce a studiat doar două fotografii. Într-una dintre ele se află chiar Lili Sandu, iar în cealaltă inconfundabila Angelina Jolie. Bineînțeles, criticul de modă a ieșit imediat la suprafață, iar comentariul Iuliei Albu este savuros. Pentru cititori, evident. Nu cunoaștem, încă, reacția lui Lili Sandu în fața unei asemenea concluzii. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Totul a plecat de la pantalonii purtați de Lili Sandu, pantaloni croiți în așa fel încât să acopere încălțămintea posesorului/posesoarei. Și a continuat cu o părerea de-a dreptul filozofică: ”Laba este esențială în viață, în general”…

”Nu înțeleg obsesia unora de a purta pantaloni care maschează complet încălțămintea. “Laba” este esențială in viața, in general. Laba de urs, statul “laba”-riera atunci când trece trenul, laba gâștii.  Chiar dacă încercarea de a copia un look al Angelinei Jolie eșuează lamentabil, lui Lili îi reușește din plin labă-rțarea (ouch!) de a semăna izbitor cu … statuia din ceară a actriței. De, așa-i când scapi laba-n ploscă”, scrie Iulia Albu pe blogul personal.

Lili Sandu, criticată dur de Iulia Albu

CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU A LUAT-O ÎN VIZOR PE LIDIA BUBLE! STILISTA I-A PUS ȘI O PORECLĂ

Iulia Albu a aflat că Alexandra Ungureanu și-a schimbat identitatea

Pe de altă parte, nu scapă de criticile acide ale Iuliei Albu nici Alexandra Ungureanu. Adevărul este că o anumită ținută aleasă de ea a provocat-o, cu siguranță, pe Albu, iar aceasta nu putea să rămână indiferentă. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

”Revenind in picaj la nefastul eveniment, Alexandra Ungureanu si-a luat basma si arată ca tanti Zizeta cu ea! Alexandra pare extrem de nefericita in tulle-ul ei nefericit si o înțeleg pe deplin. Nu oricine poate purta orice pentru ca nu oricine are atitudinea potrivită pentru asta. Si in plus, tanti Zizeta este numai una”, a notat Iulia Albu.

CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU NU O MENAJEAZĂ PE OANA ROMAN: ”EXISTĂ O SINGURĂ PERSOANĂ CARE AR PUTEA PURTA ACEA PLASĂ DE ȚÂNȚARI…”

Alexandra Ungureanu, vestimentație care nu a fost pe placul Iuliei Albu
Citește și...