Iulia Albu nu o menajează pe Oana Roman: ”Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari…”

Publicat: 31/10/2018 | 19:00

Iulia Albu nu o menajează pe Oana Roman în ultima postare de pe blogul personal. Este vorba despre o fotografie postată pe o rețea de socializare de Oana, iar Iulia Albu a fost neplăcut surprinsă de ceea ce purta pe cap. Așa că, fără scrupule, și-a scris părerea și a postat-o. 

Iulia Albu consideră că Oana Roman este perseverentă, numai că șansele de a obține rezultate pozitive sunt, pur și simplu, zero. Și chiar recunoaște că nu mai înțelege absolut nimic atunci când îi cad ochii pe fotografii în care apare Oana Roman.

”Oana Roman insistă. Degeaba. Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume “omul-șervețel” din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac… la naiba, nu mai înțeleg nimic!”

Hainele nu sunt totul în viață, declară Iulia Albu, însă mai există o șansă. Sărbătoarea de Halloween poate spăla, pare-se, toate… păcatele.

”Dar chiar și el ar avea o problemă spinoasă de rezolvat dacă s-ar hotărî să o poarte. Totuși, cum hainele nu sunt totul în viață, și chiar și “omul de șervețel” are și el mândria lui, iată că aflăm, pe această cale, că firma de curățătorie care îi face curat Oanei Roman… a luat un premiu de excelență. Wtf?! Noroc că vine “Haolween-ul” și le spăla el pe toate”.

CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU, ATAC LA ADRESA ANDREEI MARIN ȘI LAVINIEI PÂRVA: “ÎMPĂRȚIȚI-L FRĂȚEȘTE, FETELOR. DOAR SUNTEȚI OBIȘNUITE“

Iulia Albu nu o menajează pe Oana Roman

Iulia Albu nu o menajează pe Oana Roman. Totuși, prietenii virtuali ai Oanei au lăsat comentarii laudative

Iulia Albu este exigentă și foarte greu de mulțumit atunci când este vorba despre vestimentație. Dar unii dintre prieteniiu virtuali ai Oanei Roman au fost de părere că o astfel de vestimentație este potrivită, motiv pentru care au și felicitat-o.

”Foarte frumos, nimic exagerat cu scheleti, monstri si alte aratari cum am vazut la diferite „vedete”, deci se poate si asa… incat sa nu fie nevoie sa ne costumam copiii în diferite ciudatentii!”; ”

”Happy Halloween??”.
Totuși, unii dintre vizitatorii paginii de Instagram ai Oanei au criticat-o pentru că sărbătorește… Halloweenul.
”Frumos? Ce poate fi frumos? O sarbatoare care deschide portile demonilor, sarbatoarea in cinstea mortilor, ziua cind satanistii si vrajitorii din intreaga lume blesteama credinciosii si intreg pamintul. Frumos? Departe de a fi frumos”
CITEȘTE ȘI: IULIA ALBU RECUNOAȘTE CĂ AR BEA O CAFEA CU ANA LESKO. IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT!