Lili Sandu, fotografie provocatoare pe Instagram! Reacția Mihaelei Rădulescu

Publicat: 13/03/2018 | 15:05

Lili Sandu este o femeie senzuală, care are grijă în mod deposebit de felul în care arată. Recent, ea a postat pe Instagram o fotografie, în care apare goală. Nu este din față, ceea ce-i pune pe bărbați pe jar și le lasă imaginația liberă.

Sigur, nu au întârziat comentariile, care mai de care… Și Mihaela Rădulescu s-a regăsit printre cei care au apreciat fotografia lui Sandu. Vedeta care locuiește la Monte Carlo a lăsat o inimioară la comentariu.

La un pas de căsătoria cu Stelea

Lili Sandu nu a dus lipsă de bărbați ”vedetă”, unul dintre ei fiind Bogdan Stelea. A fost dragoste mare în urmă cu mulți ani, iar fotul portar al ”Generației de Aur” era la un pas să o ceară de nevastă, de pe Arcul de Triumf, doar că Primăria nu l-a lăsat.

Lili Sandu avea să povestească episodul. “Dacă Stelea ar fi avut aprobare de la Primărie să mă ceară de nevastă pe Arcul de Triumf, ar fi fost un moment al naibii de romantic și un gest pe care l-am apreciat foarte mult. Eu mă bucur pentru el că și-a găsit jumătatea acum. Am iubit doi bărbați foarte mult, iar Bogdan este unul dintre ei. Între noi nu a existat niciodată violență, nici fizică, nici verbală”, a povestit Lili Sandu.

Citește și...