Lili Sandu, mămică? Anunțul făcut recent: „Am primit o veste foarte frumoasă”

Publicat: 25/05/2019 | 18:51

Lili Sandu se consideră o femeie împlinită, lucrurile merg foarte bine pe plan profesional, este mulțumită de emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, FanArena, iar pe cel personal, relația cu Silviu Tolu decurge foarte bine. Ba chiar își fac planuri serioase de viitor, și anume își doresc foarte tare un copil împreună.

Vedeta a mărturisit că și-a dezvoltat în ultima vreme sentimentul matern și crede că este pregătită să aducă pe lume primul ei bebeluș. „Da, îmi doresc să devin mamă. Este foarte adevărat. Am simțit sentimentul acesta matern din ce în ce mai des în ultima perioadă, doar că în această dimineață am primit o veste foarte frumoasă. Prietena mea Catrinel Menghia a născut o fetiță perfect sănătoasă, mi-a adus o mare bucurie în suflet și m-a pus pe gânduri. Silviu (n.r. iubitul ) e puțin plecat, probabil când se va întoarce vom discuta despre acest lucru”, a explicat Lili Sandu, la TV.

”Îmi doresc o fetiță!”

Frumoasa brunetă a dezvăluit că își dorește să devină, cât mai repede, mămică. „Aș da orice pentru a avea un copil. Fetiță. Îmi doresc o fetiță, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aș dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorința de a… Nu e o neapărat o împlinire. Dar am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram”, a mărturisit Lili Sandu în cadrul unei emisiuni TV.

Relaţia ei cu Silviu Tolu, tânărul de 28 de ani de care este îndrăgostită până peste urechi a făcut-o pe Lili Sandu să înflorească pur şi simplu! Chiar dacă întotdeauna a avut o siluetă de invidiat, tratamentele şi exerciţiile fizice, combinate cu o dietă sănătoasă, toate trucurile şi măsurile aplicate de Lili Sandu au dat roade. La aproape 40 de ani, prezentatoarea TV arată demențial!

Citește și...