Lino Golden, mesaj cutremurător pentru tatăl mort: “O să te fac super mândru într-o zi”

Publicat: 12/09/2018 | 22:45

Ziua de astăzi a fost una neagră pentru “fiul adoptiv” al lui Alex Velea. S-a împlinit un an de când tatăl lui a murit. În memoria părintelui său, Lino Golden a scris un mesaj sfâșietor pentru acesta. Iar la sfârșit le-a dat un sfat tuturor celor care îl urmăresc pe Instagram.

Citește și: Alex Velea l-a dat de gol pe Lino Golden: ”Poate n-ați auzit de…”

Lino Golden, mesaj cutremurător pentru tatăl mort

După ce s-a lăsat pradă sentimentelor care l-au copleșit astăzi, Lino Golden a scris câteva rânduri pe una dintre rețelele de socializare. El a mărturisit public că speră să-l facă foarte mândru pe tatăl său într-o bună zi. În plus, i-a sfătuit pe internauți să își iubească și prețuiască părinții.

“Azi se face un an de cand esti inger.
Imi este extrem de dor de tine tata.
Sper ca ma vezi de acolo, o sa te fac super mandru intr-o zi.
🖤💔
P.s.: iubiti-va parintii!” a scris artistul în dreptul imaginii de mai jos, postată pe contul lui de Instagram.

Citește și: Lino Golden și-ar dori să devină regizor de filme horror și actor în roluri de comedie sau acțiune

Mesajele din partea susținătorilor nu au întârziat să apară.

“Dumnezeu să-l odihnească!! Sigur este mândru deja! 😊”, “Fii tare ca piatra, ca un tanc sovietic❤️💪”, “Este lângă tine la orice pas 🙏🏻”, “Il faci mandru de tine prin realizarile tale; stiu cum e , nu mai am mama de aproape 4 ani💔”, “Daca l-as mai avea si eu pe tata…😞” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Cine este Lino Golden

Lino Golden, pe numele său adevărat Radu Cârstea, s-a născut în Braşov. În prezent, el locuieşte în Bucureşti, iar la sfârşitul anului 2016 şi-a tatuat pe braţul stâng chipul lui Alex Velea, în semn de recunoştinţă pentru tot ajutorul pe care i l-a oferit. Tânărul artist se iubește în prezent cu Andra Ghinea. El nu este singurul „fiu” adoptiv al iubitului Antoniei. „Fratele său vitreg” este Mario Fresh – artistul care se iubește cu fiica Andreei Esca.