Liviu Ciobotariu prudent înaintea meciului cu Voluntari: „Este o echipă cu un moral bun!”

Autor: Cristian P
Publicat: 11/02/2019 | 11:20

Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani le-a cerut elevilor săi să conștientizeze momentul favorabil în care se află și să profite de rezultatele înregistrate în această rundă pentru a se apropia la doar un singur punct de locul 6, ultimul care asigură prezența în play-off.

În ciuda faptului că vor întâlni ultima clasată, „Ciobi” a spus că elevii săi nu vor subestima adversarul.

„Va fi primul joc acasă, în faţa propriilor suporteri după această întrerupere. Ne dorim foarte mult să arătăm bine la acest joc, ne dorim foarte mult cele trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bine organizată după venirea lui Cristiano Bergodi. Voluntariul arată foarte bine. Este o echipă cu un moral bun după ce au câştigat cu 4-2 contra celor de la Sepsi. Ştim acest lucru. Din punctul meu de vedere, echipa mea este pregătită în ceea ce priveşte starea lor atât fizică, cât şi morală. Vrem să ne păstrăm poziţia în clasament şi chiar, în funcţie de rezultate, poate să mai urcăm un loc. Totul va depinde numai de noi, de modul cum vom aborda această partidă. Avem nevoie de această continuitate în rezultate, în primul rând pentru a spera la o poziţie care ne poate duce în play-off, iar în al doilea rând pentru moralul nostru. Ne-am pregătit foarte bine şi sunt convins că echipa va arăta foarte bine la meciul cu Voluntariul. Încă o dată, totul va depinde de noi dacă jocul va fi uşor sau greu, de determinarea noastră. Ne dorim cele trei puncte. Vrem să arătăm oamenilor, suporterilor noştri care aşteaptă de la noi un rezultat pozitiv, că suntem pregătiţi pentru acest joc”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al formației FC Botoșani.

Partida de pe „Municipal” dintre FC Botoșani și FC Voluntari va începe la ora 17:00 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...