Liviu Dragnea și familia lui au interdicție de a intra în Statele Unite

Publicat: 05/09/2019 | 17:46
Liviu Dragnea și familia lui au interdicție de a intra în Statele Unite

Liviu Dragnea și familia sa au interdicție de a intra în Statele Unite din cauza implicării fotului demnitar în fapte de corupție. Anunțul a fost făcut public în această după-amiază de oficialii Departamentului de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial.

Citește și: Ce job are Liviu Dragnea în Penitenciarul Rahova: ”Va munci cât trei”

Liviu Dragnea și familia lui au interdicție de a intra în Statele Unite

“Secretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public fstului președinte al Caerei Dputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție. În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a itra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

Citește și: Motivul adevărat pentru care fiica lui Liviu Dragnea a plecat în Statele Unite

Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019 la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă.

Citește și...