Motivul adevărat pentru care fiica lui Liviu Dragnea a plecat în Statele Unite

Publicat: 17/06/2019 | 13:35

Alexandra Dragnea s-a întors pentru câteva zile în România, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și viziteze tatăl, la Penitenciarul Rahova. 

Fiica lui Liviu Dragnea a preferat să rămână o prezență discretă, și prea puține lucruri se cunosc de despre ea. Alexandra are 24 de ani și a decis să urmeze cursurile Facultății de Litere Străine, pe care a și absolvit-o. În trecut a cochetat însă și cu modellingul.

În cele din urmă ea a decis să părăsească România și să se mute direct în Statele Unite, la Los Angeles. Acolo ea trăieşte o frumoasă de dragoste cu Alexandru Maţaev.

Acesta a fost concurent în emisiunea X Factor 2013, iar cei doi sunt împreună de mulți de zile.

Cine este ”ginerele” lui Liviu Dragnea

Cei doi s-a cunoscut pe vremea când el participa la celebra emisiune tv. Alexandru Mațaev este un cântăreț din Republica Moldova a luptat pentru trofeul concursului și cei 100.000 de euro cu Florin Ristei, în fața căruia a și pierdut.

Alexandra și-a sprijinit puternic iubitul în cariera muzicală, ea punându-i chiar la dispoziţie domeniul tatălui său din Alexandria pentru ca artistul să filmeze un videoclip. Alexandru a filmat acolo piesa „Cu capul în nori” iar Alexandra a apărut chiar și în videoclipul iubitului ei.

Cum Alex nu a avut mare succes în industria muzicală din România, a hotărât să nu renunțe la pasiunea sa și și-a luat iubita, apoi au plecat împreună în Statele Unite pentru a-și încerca norocul.

Citește și...