Lora a ajuns din nou la spital după ce i-a murit mama! Cum se simte vedeta la doar câteva zile de la tristul eveniment

Autor: A. D.
Publicat: 04/02/2020 | 09:05
Lora a ajuns din nou la spital după ce i-a murit mama! Cum se simte vedeta la doar câteva zile de la tristul eveniment

Lora trece printr-o perioadă foarte grea. Mama cântăreței a murit acum puțin timp, după o lungă bătălie cu o boală ce a pus-o la pământ. După tristul eveniment, artista a hotărât să renunțe pentru o perioadă la rețelele de socializare și să se concentreze pe viața personală.

Conform spynews.ro, Lora a fost surpisă recent mergând din nou la spital. Artista era tristă și nu a schițat niciun zâmbet. A fost însoțită de soțul ei Ionuț Ghenu și au mers împreună la o clinică privată, unde au stat de vorbă cu mai multe persoane. (CITEȘTE ȘI: LORA, LA PĂMÂNT DUPĂ CE ȘI-A PIERDUT MAMA. MESAJ EMOȚIONANT TRANSMIS DE ARTISTĂ: “PĂMÂNTUL SE ÎNVÂRTE FĂRĂ MINE!”)

Scopul vizitei la clinica privată nu este cert, însă este clar că nu a fost o acțiune făcută din plăcere, având în vedere că Lora a stat foarte mult timp în spitale, alături de mama ei. După ce discuțiile s-au terminat,  cântăreața și soțul ei au plecat spre un restaurant, unde au comandat mâncare la drive-through. Pe tot parcursul drumului, Lora a părut extrem de tristă și a fost foarte concentrată pe telefon. (VEZI ȘI: ÎNGENUNCHEATĂ DE DUREREA MORȚII MAMEI SALE, LORA A IZBUCNIT ÎN LACRIMI! CE A FĂCUT IONUȚ GHENU PENTRU EA)

Mama artistei, Mihaela Petrescu a decedat cu puțin timp în urmă, din cauza unei boli nemiloase. Femeia a pierdut lupta împotriva cancerului. Prima intervenție pe care a suferit-o a avut loc în 2013, după care au urmat ședințe de chimioterapie, lungi și chinuitoare. În final toate încercările au fost în zadar.

Lora a fost nevoită să își conducă mama pe ultimul drum. Acest lucru a întristat-o foarte rau, având în vedere faptul că cele două aveau o relație extrem de apropiată.

Citește și...