Lora a făcut anunțul! Artista se retrage din mediul online

Autor:
Publicat: 14/01/2020 | 17:09

Lora a făcut anunțul! Artista se retrage din mediul online.

Astăzi, cântăreața a publicat pe pagina ei de socializare un mesaj ce i-a luat pe toți în surprindere. Lora se retrage din mediul online și le-a mărturisit fanilor și motivul pentru care a luat această decizie. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu dramele prin care a trecut artista de-a lungul timpului.

În urmă cu câțiva ani, artista și-a pierdut tatăl, iar mama ei se luptă acum cu o boală nemiloasă. (CITEȘTE ȘI: LORA, FĂRĂ SUTIEN ÎN ZIUA DE CRĂCIUN! VEDETA PRO TV A RĂMAS CU SÂNII PE AFARĂ ÎN TIMP CE LUA UN INTERVIU)

”Există suferințe în fața cărora iubirea privește neputincioasă. Poate fi doar un martor. O perioadă va prelua casa mea de discuri accesul la conturile mele. Gândurile voastre bune să se îndrepte către familia mea.”, a fost mesajul artistei.

Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de aproape cinci ani

Cântăreața Lora și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de aproape cinci ani… și aproape de tot atâta vreme, ei sunt o echipă și pe plan profesional, el fiind managerul artistei. De-a lungul timpului, vedeta a recunoscut că a fost cerută de soție de mai multe ori. (VEZI ȘI: LORA DESPRE CĂSNICIA CU DAN BADEA: „ERA AGRESIV. PLÂNGEAM, MĂ ÎNCHIDEAM ÎN BAIE ȘI EL MĂ..”)

”Suntem într-o continuă vervă, muncim foarte mult, ne respectăm contractele. Am trecut și prin faza asta de teamă, am tot felul de momente, dar când sunt puțin liniștită și am timp să mă gândesc la asta, îmi dau seama că nu mi-e teamă, pur și simplu nu am grabă la măritat. Și el înțelege lucrurile acestea. Suntem împreună de patru ani și jumătate, mergem spre cinci”, a declarat cântăreața pentru libertatea.ro.