Loredana Groza, transformată total! Fanii sunt îngroziți, iar Mihaela Rădulescu o felicită

Publicat: 27/11/2018 | 11:04

Loredana Groza a șocat în ultimele sale imagini pe care le-a postat pe rețelele de socializare, unde apare ca o păpușă de porțelan. După ce toată lumea s-a întrebat ce și-a făcut artista la față, medicii esteticieni au dat-o de gol.

De ani buni, Lori este clienta fidelă a unui medic estetician care o ajută să menţină timpul pe loc. ”La Loredana se poate remarca o uşoară volumizare a buzelor, atât pe volum cât şi pe contur. Totodată, la nivelul etajului superior al feţei au fost estompate ridurile cu ajutorul botoxului. De asemenea, este foarte probabil să fi apelat la o procedură de volumizare a pomeţilor cu acid hialuronic. Nu este exclus să fi apelat ulterior la un lifting facial”, a spus medicul estetician Andrei Gregorian pentru Click.ro.

Complimentele au venit din partea Mihaelei Rădulescu şi a Anastasiei Soare, supranumită ”Regina Sprâncenelor”.  ”Ador acest look”, sau “This is what I was talking about” (n.r.: despre asta vorbeam), i-a transmis şi Anastasia Soare, sugerând că i-ar fi dat nişte sfaturi legat de forma sprâncenelor.

Fanii, însă, nu sunt foarte mulțumiți de ceea ce văd în imagini și o sfătuiesc pe Loredana să nu mai viziteze cabinetul medicului estetician atât de des.

O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos/ Sunt o fană de-a ta, fiind aproape de aceeaşi vârstă. Eşti minunată, dar, te rog, opreşte-te cu chirurgia estetică, pentru că în curând o să întrebăm unde este Loredana, ce ai făcut cu ea. Intervenţiile din ultima perioadă nu te fac nici mai tânără, nici mai frumoasă/ Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și...