Loredana, în lenjerie intimă pe Insta! ”Am rămas fără respirație!” Foto incendiar

Publicat: 27/07/2020 | 10:14

Loredana Groza se prezintă impecabil, deși are 50 de ani. Iar fotografiile pe care le postează pe Instagram chiar sunt îndrăznețe. Deseori criticată pentru felul în care se promovează, Loredana tace și face. Și-i merge bine. Ultima lovitură pe care talentata cântăreață a dat-o a fost o postare în lenjerie intimă. Apreciată și criticată!

”Ce să mai zic.. Am rămas fără respirație și nu e din cauza măștii”, a fost comentarul care spune totul despre cum arată Loredana. Poate fi comparată chiar cu Madonna, care, la fel, a pozat în lenjerie intimă. De altfel, Loredana Groza este foarte preocupată de felul în care arată, de aia și are o siluetă de invidiat. Merge periodic la sala de fitness și adoptă un stil de viață sănătos, iar rezultatele se observă cu ochiul liber.

“Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viață, care ține de disciplină, de relația cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îți menține mintea și trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracții și distracții, important e să te cunoști, să știi ce îți face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri și nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon și proaspete să fie”, avea să dezvăluie Loredana Groza.

Loredana Groza face yoga de șapte ani

Puțină lume știe că Loredana Groza face yoga, o disciplină care o ajută să se mențină în cea mai bună formă. “Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva”, a mai spus Loredana Groza.