Loteria bonurilor fiscale. Bonurile fiscale câștigătoare extrase duminică, 19 mai 2019

Publicat: 20/05/2019 | 08:42
Loteria bonurilor fiscale. Bonurile fiscale câștigătoare extrase duminică, 19 mai 2019

Loteria bonurilor fiscale. Bonurile fiscale emise în data 24 aprilie 2019, cu o valoare de 914 lei, au ieşit câştigătoare la extragerea Loteriei bonurilor fiscale de duminică. 

La această extragere au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 – 30 aprilie 2019, iar fondul de premiere este de 1 milion de lei. Din această sumă vor fi acordate cel mult 100 de premii. Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică a fost organizată prima etapă, care constă din extragerea bilelor care determină ziua emiterii şi valoarea bonurilor câştigătoare.

Dacă numărul cererilor de revendicare este mai mare de 100, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea celor maxim 100 de bonuri câştigătoare.

Lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF

Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

Fiecare unitate teritorială ANAF – la care se depun bonurile fiscale câştigătoare în prima etapă de selecţie – va elibera o copie a acestora cu menţiunea “conform cu originalul”, pe care va fi scris numărul unic de înregistrare. Pentru asigurarea transparenţei, lista cu numerele unice de înregistrare ale cererilor de revendicare va fi publicată pe site-urile MFP şi ANAF.

În situaţia în care, după finalizarea perioadei de depunere a cererilor de revendicare, lista cuprinde cel mult 100 de cereri, premiul de 1 milion de lei este împărţit persoanelor care le-au depus, după verificarea autenticităţii bonurilor câştigătoare. Dacă în urma centralizării se constată depăşirea numărului maxim de 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câştigători.

Citește și...