Lovitură dură pentru Cati de la Insula Iubirii! Ce se întâmplă acum cu fosta concurentă de la Antena 1

Publicat: 28/05/2020 | 18:58

Cati de la Insula Iubirii a fost și rămâne unul dintre cele mai controversate personaje de la Insula Iubirii. Femeia a avut o relație apropiată cu ispitele Raul și George și a fost iubita lui Răzvan, cel care a șocat Thailanda prin comportamentul său. 

La mai bine de 3 ani de la terminarea filmărilor, Cati de la Insula Iubirii trece din nou printr-o dramă. Se pare că în viața amoroasă nu o duce prea bine, căci s-a despărțit de iubitul său și este din nou o femeie singură. Pe rețelele de socializare, Cătălina Dimache, cunoscută drept Cati se afișează fără partenerul său de viață, însă internauții au remarcat o schimbare în viața fostei concurente de la Antena 1.

NU RATA – DIANA CONSTANTIN DE LA „INSULA IUBIRII”, MĂRTURII DESPRE VIAȚA SENTIMENTALĂ. „AM AJUNS SĂ FIU JIGNITĂ, MI-AM PRIMIT LECȚIA DE VIAȚĂ!”

Mai exact, Cati de la Insula Iubirii este mult mai dedicată în viața de familie și este o mămică mai bună pentru fiul său, despre care, la Antena 1, s-au aflat lucruri șocante.

Cati și Răzvan de la Insula Iubirii, parcurs controversat în Thailanda

Cati și Răzvan au venit la Insula Iubirii pentru a-și testa relația, însă odată ajunși în Thailanda, cei doi foști concurenți au avut parte de un parcurs controversat. Cati a căzut în ispită de două ori, cu Raul și George, iar Răzvan a scos la iveală detalii șocante din viața celor doi.

CITEȘTE ȘI – CUM ARATĂ ACUM ȘI CU CE SE OCUPĂ ADRIAN SAVIN, FOSTA ISPITĂ DE LA INSULA IUBIRII, LA 2 ANI DE LA TERMINAREA FILMĂRILOR DIN THAILANDA

Unul dintre cele mai halucinante dintre acestea a fost faptul că Răzvan a spus, fără nicio reținere, că lui Cati nu-i place munca deloc și se droghează, chiar dacă în casă se află și fiul său, pe atunci în vârstă de numai 7 anișori.

Fanii emisiunii Insula Iubirii s-au arătat a fi extrem de dezamăgiți de cei doi concurenți, iar în mediul online, timp de câteva luni bune, aceștia au acuzat-o pe Cati pentru comportamentul ei, spunând că nu este deloc o mamă bună.