Diana Constantin de la „Insula Iubirii”, mărturii despre viața sentimentală. „Am ajuns să fiu jignită, mi-am primit lecția de viață!”

Publicat: 28/05/2020 | 12:01

Diana Constantin a devenit cunoscută grație show-ului “Insula Iubirii”, difuzat de Antena 1, unde a și făcut amor cu Andy, una dintre ispite. Asta în condițiile în care era implicată într-o relație cu Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus.

Citește și: Sex la Insula Iubirii! Cele mai fierbinți scene din sezoanele trecute | Video interzis minorilor

Recent, Diana Constantin a povestit detalii despre lucrurile prin care a trecut în ultimele luni, mărturisind că nu prea i-a fost deloc bine din punct de vedere sentimental.

Insula iubirii mi-a oferit multe lecții din care am învățat. Am învățat că dacă un om te jignește atunci nu te iubește. Ceea ce am trăit cu Ben și cu alte persoane, adică faptul că m-am purtat urât, totul mi s-a întors apoi în fosta relație de patru luni și am ajuns să fiu eu jignită. Am fost patru luni într-o relație de parcă eram eu într-o relație cu mine, cea veche. Mi-am primit lecția de la viață„, a spus Diana Constantin.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a fost abandonată la naștere, iar ce a aflat la naștere i-a dat lumea peste cap brunetei fatale de la Antena 1

Diana Constantin, scene de sex la “Insula Iubirii”

Diana Constantin a participat prima dată la “Temptation Island – Insula Iubirii” alături de Ben, pe numele din buletin Pollak Bohus. Ea s-a despărțit de controversatul afacerist pentru ispita Andy cu care a întreținut relații intime în timpul filmărilor din Thailanda. În cadrul sezonului trecul de la “Insula Iubirii”, bruneta s-a înscris alături de Aurel Deacanu, un fost concurent al show-ului prezentat de Radu Vâlcan.

Citește și: Diana de la Insula Iubirii a făcut marele anunț: „N-am o preferință… Dacă vei fi băiat, vreau să semeni cu tatăl tău…”

Cei doi s-au despărțit și, pe durata filmărilor, ea a format cuplu cu George, dar își declara sentimentele pentru Andy.