Magistrații au decis! Ce se va întâmpla cu complicele lui Gheorghe Dincă

Autor: A.N.
Publicat: 05/12/2019 | 17:57

Magistrații au decis! Ce se va întâmpla cu complicele lui Gheorghe Dincă.

Magistrații Tribunalului București au admis cererea procurorilor DIICOT și au dispus arestarea preventivă a lui Ștefan Risipițeanu, acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu în casa lui Gheorghe Dincă. Ștefan Risipițeanu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă.

Înainte de pronunțare, avocatul bărbatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată. Zis și făcut! Avocatul a atacat măsura arestului preventiv. (CITEȘTE ȘI: A VIOLAT ȘI ALTE FETE! COMPLICELE LUI GHEORGHE DINCĂ A RUPT TĂCEREA! CE A SPUS DESPRE LUIZA MELENCU! EXCLUSIV)

Ștefan Risipițeanu a fost adus, astăzi, cu o dubă la Arestul Central unde a spus că este nevinovat, că nu a violat-o pe Luiza și că Gheorghe Dincă vrea să îl bage cu el în acest dosar. Cu toate acestea, probele aduse de procurorii DIICOT l-au determinat pe magistrat să decidă ca bărbatul să rămână în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citește și...