A violat și alte fete! Complicele lui Gheorghe Dincă a rupt tăcerea! Ce a spus despre Luiza Melencu! EXCLUSIV

Autor: C. C.
Publicat: 30/11/2019 | 11:55

Răsturnare de situație în cazul presupusului complice al lui Gheorghe Dincă. Ștefan Risipițeanu, bărbatul de 46 de ani arestat, joi, în celebrul dosar Caracal nu ar fi recunoscut nimic în fața anchetatorilor. ”Am violat eu altele, dar pe asta nu”, ar fi spus el, senin, în fața instanței, referindu-se la Luiza Melencu. CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, are detalii exclusive din anchetă. (CITEȘTE AICI: FIICA LUI GHEORGHE DINCĂ, DECLARAȚII HALUCINANTE)

Surse judiciare au precizat, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, că informația care a circulat zilele trecute, potrivit căreia Ștefan Risipițeanu ar fi recunoscut că a violat-o pe Luiza Melencu, este eronată.

Cum au ajuns anchetatorii la Risipițeanu

Ștefan Risipițeanu a fost suspect de la bun început (Foto: captură video „Acces Direct”)

Bărbatul nu ar fi recunoscut nimic, mai degrabă a negat această ipoteză, dar ar fi făcut și o declarație șocantă în fața judecătorului de la Tribunalul București. (VEZI AICI: AM DESCOPERIT UN BUNCĂR ANTI-ATOMIC UNDE GHEORGHE DINCĂ AR FI PUTUT ASCUNDE CADAVRELE!)

”Am violat eu altele, dar pe asta nu”, ar fi spus, fără nicio remușcare, bărbatul, flancat de polițiști.

În acest context, surse judiciare consultate de CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, au arătat cum au ajuns anchetatorii la Risipițeanu. De la bun început, bărbatul le-a intrat în vizor, fiind cunoscut ca o persoană care îl frecventa pe Gheorghe Dincă. Astfel că oamenii legii au căutat încă din primele momente după probe fizice care să indice existența a două persoane în locurile unde s-a stabilit preliminar că a fost ținută Luiza.

Urmele de salivă l-ar fi dat de gol pe Risipițeanu

Din noianul de probe fizice, spun sursele CANCAN.RO, specialiștii ar fi descoperit unele pe care s-a găsit material biologic. Sursele judiciare arată că anumite urme puternice de salivă ar fi probele care l-au dat de gol pe Risipițeanu. Dovezile ar fi indicat în mod clar anchetatorilor că, la momentul ororilor, ar mai fi participat o persoană, alta decât Dincă. (NU RATA: I-am găsit familia presupusului ucigaș în serie din Caracal)

După primele cercetări, anchetatorii ar fi stabilit că profilurile de material genetic ale lui Risipițeanu nu corespundeau cu cele ale lui Dincă, ale fetelor răpite sau ale altor persoane.

Mărturia lui Dincă

ADN-ul Luizei, găsit în casa lui Gheorghe Dincă

Pentru a închide cercul probatoriu, anchetatorii au reușit să smulgă, în final, de la Dincă și mărturia directă care să îl plaseze pe Risipițeanu la locul și momentul presupusei fapte de viol. Cât despre locurile concrete în care s-a găsit saliva, sursele citate nu au dorit să ofere amănunte, spunând doar: ”Pe ici, pe colo, poate pe jos”.

“A ajuns inopinat în curtea imobilului“

Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunțat,în 27 noiembrie, că a fost reținut inculpatul de 46 de ani. Ulterior, Ștefan Risipițeanu a fost arestat pentru 30 de zile.

“La data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul Dincă Gheorghe a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima Melencu Mihaela Luiza, ce aştepta «la ocazie » pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism”, a arătat adjunctul DIICOT. (CITEȘTE AICI: DRAMA NEȘTIUTĂ DIN FAMILIA LUI GHEORGHE DINCĂ: “DE LA BĂIAT I S-A TRAS MOARTEA…”)

Ce ar fi cerut Risipițeanu

Giorgiana Hosu a precizat că inculpatul făcea parte din anturajul lui Dincă şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.

“La explicațiile oferite de către inculpatul Dincă Gheorghe în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu Melencu Mihaela Luiza. În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord”, a mai declarat procurorul.

“Nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată“

Astfel, cei doi ar fi violat-o în aceeași zi pe tânăra lipsită de libertate. (VEZI ȘI: GHEORGHE DINCĂ A MĂRTURISIT CE A FĂCUT CU CADAVRELE FETELOR)

“Bărbatul reţinut astăzi, autor al infracțiunii de viol în formă agravată, este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil. Este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice. Aş dori să fac o subliniere foarte importantă pentru a evita speculațiile şi anume că, acesta nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT.

De asemenea, până în acest moment, nu există nici un indiciu ori probă din care să rezulte că ar fi avut vreo formă de participație la comiterea infracţiunilor reținute deja în sarcina inculpatului Gheorghe Dincă.

Cu alte cuvinte, inculpatul reținut astăzi nu este complice, instigator sau co-autor la săvârşirea celorlalte infracţiuni pentru care s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Gheorghe Dincă”, a mai arătat, miercuri, Giorgiana Hosu. (NU RATA: ANCHETATORII, ORIPILAȚI DE CE AU GĂSIT ÎN CASA LUI GHEORGHE DINCĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...