Mai filmează sau nu Pro TV sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent?

Publicat: 30/05/2020 | 00:18
Mai filmează sau nu Pro TV sezonul 11 al emisiunii Românii au Talent?

Pandemia de coronavirus a impus restricții fără precedent nu numai în ceea ce privește viața de zi cu zi a oamenilor, distanțarea socială aducând schimbări radicale pentru ca răspândirea infecției cu COVID-19 să fie limitată, dar și în… grilele de programe ale televiziunilor.

”Românii au Talent”, emisiune cu public și cu gale LIVE incendiare, a suferit transformări majore, astfel încât să fie respectate măsurile de protecție și nimeni să nu fie pus în pericol din cauza crizei medicale fără precedent. Bineînțeles, există foarte multe întrebări referitoare la sezonul al unsprezecelea al acestui show care a poziționat Pro TV în postura de lider al audiențelor, iar evoluția pandemiei de coronavirus va avea, cum se spune, implicații majore.

Dar Smiley, înainte de a fi anunțat marele cîștigător al sezonului 10 ”Românii au Talent”  – mecanicul auto Radu Palaniță -, a oferit și o surpriză de proporții, dezvăluind că… preselecțiile pentru sezonul 11 au început deja.

”Au început deja înscrierile pentru preselecțiile pentru sezonul viitor”, a spus Smiley.

Diferența – care s-a văzut și în această seară – este uriașă, galele și o finală LIVE având alte coordonate, plus un impact mult mai mare, din toate punctele de vedere, inclusiv al audienței. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL URIAŞ LA ROMÂNII AU TALENT, DUPĂ ULTIMA EDIŢIE DE LA PRO TV: FANII AU LUAT FOC: „NE BĂGAŢI IARĂŞI PE GÂT…”)

Ce spunea înainte de începerea sezonului 10: ”Va fi unul spectaculos!”

În pofida tuturor impedimentelor induse, pe parcurs, de criza noului coronavirus, sezonul 10 ”Românii au Talent” nu și-a dezamăgit telespectatorii. Iar jurații au anticipat că va fi vorba despre un sezon cu totul și cu totul special, ceea ce a fost și confirmat pe parcurs.

Iată că ”orice vis devine realitate”, așa cum spunea Andra înainte de începerea celui de-al zecelea sezon, și ”orice este posibil”, chiar și în vreme de pandemie.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon! Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil. Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”  a declarat Andra, despre noul sezon al competiției „Românii au talent”.

„Mă aștept să avem unul dintre cele mai bune sezoane, poate cel mai bun de până acum. În toți acești ani am acumulat foarte multă experință. Talentele nu ne aparțin, dar noi vom încerca să le punem cât mai bine în pagină. De la masa juraților le vom judeca în primul rând cu inima” a spus și Andi Moisescu. (VEZI ȘI AICI: ROMÂNII AU TALENT. POVESTEA CUTREMURĂTOARE A CONCURENTULUI CARE A VRUT SĂ SE SINUCIDĂ: ”DUPĂ CE AM…” VIDEO)

Citește și...