Maldini și unul din fii săi, testați pozitiv: „Sunt bine dar…!”

Autor: Cristian P
Publicat: 22/03/2020 | 13:43
Maldini și unul din fii săi, testați pozitiv: „Sunt bine dar…!”

Direcotrul tehnic al formației AC Milan, Paolo Maldini și unul dintre fii săi au fost testați pozitivi fiind purtători de COVID-19.

Anunțul a fost făcut public de clubul italian printr-un comunicat de presă.

„Paolo şi Daniel sunt bine şi după ce au petrecut deja mai mult de două săptămâni în casă, fără contact extern, urmează, aşa cum este prevăzut în protocoalele medicale, să-şi extindă carantina pentru a se recupera complet”, se arată în comunicatul oficial al celor de la AC Milan.

În vârstă de 51 de ani, Paolo Maldini este o glorie a celor de la AC Milan în tricoul cărora a jucat 25 de ani fiind căpitanul echipei. În palmaresul său, Maldini are șapte titluri de campion all Italiei dar și cinci toffee ale Ligii Cammpionilor. Fiul lui Paolo Maldini, Daniel, în vârstă de 19 ani, a fost convocat în premieră în toamna anului trecut la prima echipă a lui AC Milan.

Pe lângă cei doi și Juventus Torino a anunțat că atacantul argentinian Paulo Dybala, a fost testat pozitiv ca fiind purtător al virusului COVID-19. Reprezentanții campioanei susțin că jucătorul nu se află în izolare la domiciliu din data de 11 martie.

„Jucătorul este bine şi asymptomatic. Va fi monitorizat în continuare”, a anunţat clubul torinez într-un comunicat de presă.

După cum bine știți, Lorenzo Sanz, fost preşedinte al Real Madrid, a murit din cauza temutului virus. Supranumit “părintele galacticilor”, el contractase COVID-19 în urmă cu câteva zile.

 

Citește și...