Mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Ce mesaj i-a trimis vedetei de la Antena 1. Scandal în showbiz

Publicat: 10/03/2019 | 06:30
Mama lui Mircea Badea a demolat-o pe Andreea Marin. Ce mesaj i-a trimis vedetei de la Antena 1. Scandal în showbiz

Se conturează un nou scandal în showbiz. Protagoniste sunt Andreea Marin si… mama lui Mircea Badea, Mariana Badea. Totul a pornit de la o postare de pe Facebook.

Andreea Marina a postat câteva rânduri la o reclamă pe care a făcut-o unui produs. “Îmi place sentimentul de curăţenie, de prospeţime, să simt lumina pe chip, dar şi în mine. Mă ghidez după acelaşi principiu mereu: să am grija şi de interiorul meu, o cale sigură de a vedea rezultatele şi în exterior. Folosesc o băutură despre care am mai povestit, pe baza de colagen marin. Contine Naticol care stimulează secreţia de collagen de tipul I şi are o rată de absorbţie foarte mare. Astfel îmi menţin strălucirea părului, elasticitatea şi luminozitatea tenului, ajută la reducerea fragilităţii unghiilor şi la atenuarea ridurilor. Tot ce e mai bun pentru voi!”, a scris Andreea Marin.

Pe lângă sute de mesaje de apreciere, Andreea Marin a primit unul agresiv, semnat de Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, care este profesoară de limba română. “Interiorul ei a fost „luminat” de un număr impresionant de bărbați! Cel puțin, de numărul făcut public de ea însăși cu „pudoarea” binecunoscută!”, a scris Mariana Badea, care s-a referit la viaţa sentimentală bogată a „Zânei surprizelor”, care a bifat numai puţin de trei căsnicii eşuate, dar şi alte multe relaţii terminate prost, potrivit wowbiz.ro.

Citește și...