Mama lui Petrică s-a aruncat în gol când a aflat că fiul ei s-a spânzurat! Dramă înfiorătoare în Vaslui

Publicat: 20/05/2019 | 14:42
Mama lui Petrică s-a aruncat în gol când a aflat că fiul ei s-a spânzurat! Dramă înfiorătoare în Vaslui

O dublă tragedie a avut loc în Vaslui, acolo unde mama unui tânăr care s-a sinucis din dragoste a decis să-și curme și ea viața. Nu înainte de a lăsa banii de înmormântare pe patul de acasă.

Petrică, fiul femeii, s-ar fi sinucis din dragoste, la scurt timp după ce s-a întos din Anglia. La scurt timp după ce a aflat vestea cumplită, mama bărbatului a sunat-o pe mama fostei iubite a fiului ei și i-a spus că-și va pune capăt zilelor.

Femeia a lăsat bani de înmormântare în pat, apoi s-a dus în gardă, unde s-a aruncat în gol de pe pasarela pietonală. Totul s-a petrecut sub ochii unui vecin, care a urmărit-o și a încercat să o oprească, conform vremeanouă.ro,

Din păcate, însă, eforturile lui au fost zadarnice, întrucât femeia s-a lovit de șinele de calea ferată și a murit pe loc.
Petrică Stavăr, din municipiul Vaslui, s-a sinucis după ce s-a despărțit de prietena lui, cu care a avut o relație de aproape cinci ani. Imediat după ce s-a întors în țară, el a mers în pădurea Delea, unde s-a spânzurat de un copac.

Citește și...