Mama Luizei Melencu, la 4 luni de la dispariția fiicei sale: ”Noi nu ştim dacă este vie sau moartă. Totul s-a spulberat””

Publicat: 14/08/2019 | 12:30
Mama Luizei Melencu, la 4 luni de la dispariția fiicei sale: ”Noi nu ştim dacă este vie sau moartă. Totul s-a spulberat””

Azi se împlinesc 4 luni de la dispariția Luizei Melencu, una dintre cele două fete pe care Gheorghe Dincă susține că le-a ucis. În lipsa unor dovezi clare, mama Luizei încă speră că fata ei este în viață. Monica Melencu a pregătit zece noi tablouri pe care le va pune miercuri în camera fiicei sale.

Luiza Melencu a dispărut pe data de 14 aprilie, după ce a urcat într-o mașină ”la ocazie”. Au trecut patru luni de atunci, iar familia Luizei nu mai știe nimic despre ea. Mama Luizei, răvășită de durere, își amintește că vorbea de mai multe ori pe zi cu fiica ei.

„Nu mai am putere. Trăim de pe o zi pe alta. Nu ştim dacă Dumnezeu sau statul român ne vor ajuta să ne găsim copilul. Este foarte greu. Eu vorbeam cu ea zi de zi, chiar dacă eram plecată 5-6 luni pe an”, a spus mama fetei, pentru mediafax.ro.

Luiza își dorea să urmeze cursuri de make-up

Mama Luizei a povestit că ultima dată plecase în Anglia – cu un contract de două luni – pentru a strânge mai mulți bani. Dorea să îi dea Luizei, fiindcă fata intenționa să urmeze şcoala de şoferi. Visa să îi cumpere o maşină, dar dorea să o ajute cu bani și pentru ca Luiza să se înscrie la cursuri de make-up.

„În ultimii 12 ani am muncit pentru Luiza. Acum plecasem două luni ca să am bani să îi dau pentru şcoala de şoferi şi să îi iau maşină. Ea îşi dorea să urmeze şi nişte cursuri de make-up. Era foarte pasionată de machiaj, de unghii. Totul s-a spulberat”, a mai spus Monica Melencu.

Mama Luizei Melencu: ”Totul s-a spulberat”

Ultimele cuvinte schimbate cu Luiza

Femeia îşi aduce aminte de ultimele cuvinte schimbate cu Luiza, chiar în ziua dispariţiei: „Parcă am simţit că se întâmplă ceva rău cu ea în ziua respectivă. Când a plecat a pus-o mama mea la ocazie, la cineva cunoscut. Luiza s-a întâlnit cu Gheorghe Dincă la întoarcere. Am şi zis: mami, să ai grijă la cine te urci în maşină. Şi ea mi-a spus: mami, ştii cât de mult te iubesc şi nu vreau să te supăr. Ea când a ajuns în Caracal, parcă ar fi presimţit că va fi ceva. De obicei nu vorbea cu tatăl ei. Era mai mămoasă. Atunci l-a sunat pe soţul meu, care era în Italia, şi i-a spus că nu a reuşit să scoată banii”.

Monica Melencu a comandat noi poze cu fiica ei, pentru că se împlinesc patru luni de la dispariție. „Am scos poze cu ea, să le pun în camera ei. Am făcut 10 tablouri cu Luiza mea. Urmează să mă duc să le iau, să le pun în camera ei”, a mai povestit femeia.

”Aştept ca statul român să afle ce s-a întâmplat cu copilul meu”

Monica Melencu îşi doreşte să primească răspunsuri la întrebările pe care le are.

„După patru luni de la dispariţia Luizei noi nu ştim dacă este vie sau moartă. Eu sper să fie în viaţă. Aştept însă ca statul român să ne trimită un răspuns oficial. Nu avem informaţii despre nici o pistă din anchetă. Doar avocatul ne ţine la curent cu ce se întâmplă. Noi vrem să aflăm ce se întâmplă cu fata mea. Nu am cerut niciodată bani pentru nimic, aşa cum am auzit că vreau bani de la statul român. Aştept ca statul român să afle ce s-a întâmplat cu copilul meu”, a mai spus Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a spus că a omorât-o pe Luiza Melencu în ziua în care a luat-o ”la ocazie” și, la fel ca în cazul Alexandrei, i-ar fi ars cadavrul.

Citește și...