Mama Valentinei, fata incendiată de iubit în Buzău, mesaj sfâșietor la 5 luni de la tragedie: „Doamne, te rog dă…”

Publicat: 22/07/2019 | 16:32
Mama Valentinei, fata incendiată de iubit în Buzău, mesaj sfâșietor la 5 luni de la tragedie: „Doamne, te rog dă…”

Valentina, o tânără din Buzău, a avut un sfârșit tragic! A fost găsită arsă în apartamentul său de la ultimul etaj. Se presupune că fostul iubit a omorât-o, apoi a incendiat locuința. Tânărul de 21 de ani care a provocat incendiul a fost arestat preventiv, sub acuzația de omor calificat.

La cinci luni de la tragedie, mama fetei își plânge durerea, iar fotografiile sunt singurele care i-au rămas să îi aline sufletul. În urmă cu câteva zile, mama Valentinei a postat o imagine cu fiica sa, din ziua absolvirii, dar și un mesaj sfâșietor. „Doamne, te rog dă timpul înapoi ! 🙏Valentina şi prietena ei, Miki ❤❤❤😢😢”, a scris mama Valentinei pe pagina de Facebook.

Valentina a dat petrecere în noaptea fatidică

Vineri seara, în apartamentul Valentinei se strânseseră cinci persoane. Printre invitați era și fostul ei iubit, Cosmin Dan. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. Tânărul era furios! I-a reproșat Valentinei că încearcă să îi saboteze noua relație. Totul a început în momentul în care  Cosmin a primit pe telefon o fotografie cu Valentina și Anisia, actuala iubită, însoțită de mesajul „Știm tot!”.

Enervat la culme, Cosmin ar fi lovit-o pe tânără până a leșinat. A crezut că e moartă și, pentru a ascunde fapta, a dat foc locuinței. Nu înainte de a-și suna un prieten, căruia i-a cerut să-I aducă un bidon cu benzină.

Citește și...