Marcel Ciolacu: ”Guvernul Orban trebuie să plece. A eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia”

Publicat: 27/07/2020 | 13:40
Marcel Ciolacu: ”Guvernul Orban trebuie să plece. A eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia”

Marcel Ciolacu a declarat, într-o postare pe Facebook, că Guvernul Orban trebuie să plece pentru că nu a reușit să atragă oamenii de partea sa în lupta cu pandemia de COVID-19.

”Guvernul Orban trebuie să plece pentru că a eșuat să atragă cetățenii de partea sa în lupta cu pandemia. Frica, amenzile și amenințările nu vor putea înlocui niciodată măsurile corecte și comunicarea transparentă și credibilă”, a declarat Marcel Ciolacu, potrivit GÂNDUL.RO.

„Oamenii nu mai dau doi bani pe ce zic Orban și miniștrii lui de carton. Au și motive”

El spune că oamenii nu mai cred ce spun Ludovic Orban și „miniștrii lui de carton” și a explicat care sunt motivele pentru care s-a ajuns aici.

”- Măștile gratuite pentru persoane vulnerabile – #ZERO
– Marea testare națională care trebuia să înceapă la 1 iunie – #ZERO (doar Gabi Firea trebuia blocată ca nu cumva bucureștenii să știe exact care este situația în orașul lor…)
– Măștile produse intern de ROMARM – #ZERO (doar Orban este fericitul singur deținător al unei măști prototip)
400 de ventilatoare care trebuiau să ajungă ”în două săptămâni” – #ZERO (dar acum urlă peste tot că nu mai sunt paturi la ATI)
– Cetățeni testați cu cele 2 milioane de kituri de testare anunțate de Orban că au fost luate de UNIFARM – #ZERO (probabil nu s-au înțeles la șpagă…)
– Laptopuri și tablete pentru copii și profesori – #ZERO (dar continuă să se facă de râs cu școala online, când o treime dintre copii nu au acces la internet…)”, spune Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre alianța dintre Ponta și Negoiță în lupta pentru primăriile Capitalei!

„Așa-zisa alianță anunțată de Victor Ponta reprezintă un ajutor direct pentru Nicușor Dan la primăria Capitalei.

Un om de stânga a ales să trădeze din nou valorile social-democrate și să facă jocurile PNL și ale președintelui Iohannis. Păcat!

Le dau însă o veste proasta: Gabriela Firea îi va spulbera! Pentru că spre deosebire de cei care fac și desfac alianțe politice pe sub masă, Gabriela Firea a demonstrat că este interesată doar de oameni și de viața lor. Iar PSD o va sprijini în continuare!”, a scris duminică pe Facebook Marcel Ciolacu.