Marcel Lepa a fost înmormântat! Imagini de la locul unde se odihnește criminalul polițistului din Timiș

Publicat: 13/06/2019 | 14:58

Marcel Ionel Lepa, care s-a sinucis în penitenciarul din Timişoara, a fost înmormântat, joi, în cimitirul de pe strada Huzeruşului din Lugoj. Criminalul polițistului din Timiș a avut parte de o ceremonie tipic sinucigașilor, oficiată de un singur preot, dat fiind faptul că și-a luat viața în penitenciarul din Timișoara.

Zeci de oameni au dorit să îl conducă pe ultimul drum pe Marcel Lepa și nu au venit cu mâna goală, i-au adus coroane de flori. Acum, mormântul ucigașului este acoperit de flori colorate, așa cum ne arată imaginile realizate de Observator.tv.

Sursă foto: Observator.tv

Cu doar două zile, sicriul cu trupul lui Lepa a fost refuzat de capela cimitirului. Se pare că au primit indicaţii în acest sens chiar de la Mitropolia Banatului. Familia lui Lepa a fost nevoită să depună sicriul la o altă capelă, aflată în cimitirul de pe strada Făgetului.

Marcel Lepa plănuia să fugă în Serbia

Atunci când a fost prins, Marcel Lepa avea asupra sa pistolul cu care l-a împușcat pe Cristian Amariei. Din informațiile oferite de polițiști, criminalul ar fi încercat să pună mâna pe armă, însă nu a mai reușit.

”Când s-a intrat în casă, bărbatul dormea, dar a a auzit ceva. Dormea cu pistolul la brâu. A vrut să scoată arma, dar nu a mai apucat. Alarma telefonului său urma să sune peste doar 15 minute ca el să plece iar, cu provizii pentru jumătate de zi, spre ascunzătoarea de sub podeț”, a declarat unul dintre investigatorii care a participat la operațiune de capturare a lui Lepa, conform sursei precizate mai sus.

După ce a fost capturat, bărbatul a fost transportat, marți dimineață, cu o ambulanță la Spitalul Municipal Timișoara, pentru a primi îngrijiri medicale. ”Lepa era într-o stare de sănătate foarte proastă. Avea febră mare și urinase pe el din cauza rănilor produse de cele trei gloanțe.

Dacă nu ar fi fost împușcat, șansele să fie prins ar fi fost unele destul de mici, în condițiile în care plănuia să fugă în Serbia. Avea acolo niște legături, atât cu membrii unor grupări infracționale sârbești, cât și rude din partea mamei, care tocmai se pregăteau să-l ajute. Momentan se cercetează și cine l-a ajutat pe ucigaș, pe teritoriul României, în perioada în care a stat ascuns aici”, au declarat surse apropiate anchetei pentru CANCAN.RO.

Citește și...