Margarita​ Plavunova, o atletă din Rusia, descoperită moartă pe marginea unui drum. Care e cauza decesului vedetei de 25 de ani

Publicat: 22/08/2019 | 11:46

Margarita​ Plavunova, o atletă din Rusia, a fost descoperită moartă pe marginea unui drum. Vestea tristă a îndoliat lumea sportului, dar și pe cea a modelingului, unde tânăra reușise să se remarce. Medicii chemați de urgență pentru ea nu au mai putut face nimic ca să-i salveze viața.

Margarita​ Plavunova, o atletă din Rusia, descoperită moartă pe marginea unui drum

Margarita Plavunova, sportivă de performanță (specializată în sprint și garduri) și fotomodel, s-a prăbușit la marginea unui drum dintr-o localitate din districtul Morşanski din regiunea Tambov. Potrivit presei locale, martorii care au asistat la scenele emoționante au chemat imediat ambulanţa, însă medicii nu au mai putut decât să constate decesul.

Oficialii Federației regionale de atletism au transmis că tânăra a murit din cauza unui infarct, în timp ce presa locală a adus în discuție suprasolicitarea, ca urmare a antrenamentelor intense. Margarita Plavunova se pregătea pentru a obţine calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.

Margarita​ Plavunova era campioană universitară a Rusiei la 60 de metri garduri, iar cel mai bun timp al ei în proba de 100 metri garduri era de 14 secunde şi şase sutimi. Tânăra, originară din Kostovsk, terminase Facultatea de educație fizică și sport de la Universitatea din Tomsk.

Citește și...