Maria Ghiorghiu, prima imagine după operația de ocluzie intestinală. Cum arată acum prezicătoarea

Publicat: 20/11/2019 | 11:12
Maria Ghiorghiu, prima imagine după operația de ocluzie intestinală. Cum arată acum prezicătoarea

Maria Ghiorghiu a trecut prin momente delicate în urmă cu șase săptămâni, când a suferit o intervenție chirurgicală. Prezicătoarea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi anunță pe fani cum se simte, dar și o imagine cu ea. Potrivit celor spuse, femeia s-a refăcut complet și arată destul de bine, poate doar cu câteva kilograme în minus.

La o luna si jumatate după Operatia de OCLUZIE INTESTINALA! Sunt foarte bine, dragii mei, si va imbratisez cu multa dragoste sufleteasca!”, a notat Maria Ghiorghiu.

Maria Ghiorghiu, premoniție teribilă pentru România

Maria Ghiorghiu a avut recent o premoniție teribilă despre un cutremur puternic. Ea a dezvăluit public ce i s-a arătat în timpul profeției și i-a îndemnat pe oameni la rugăciune.

Într-unul dintre articolele postate pe site-ul său, Maria Ghiorghiu a povestit ce scene cutremurătoare a văzut în timpul producerii unui seism care se va produce în curând. Ea crede că România ar putea fi lovită de un cutremur mare… dar detaliile pe care le-a primit de curând nu au lăsat-o să fie sigură în legătură cu țara în care se va înregistra, de fapt, tragedia.

În timp ce scriam aici, pe blog, aud glas care spune așa: «Trebuie să mai și plecăm de-acasă!». Clipă în care, văd o încăpere la masă căreia stăteau doi băieți tineri. Erau bucuroși și plini de viață. S-au ridicat de la masă și au ieșit pe ușa. A început un cutremur amețitor. Vedeam cum măsuță de la geam lângă care stătuseră cei doi tineri începuse a se clatină dintr-odată foarte tare. Cutremurul era foarte intens. Dragii mei,nu puteam să-mi dau seama dacă era zi sau era noapte, deoarece noi și ziua stăm cu becurile aprinse.

Dragii mei, din păcate, vom auzi de un astfel de cutremur violent în care ne-am fi dorit să fi fost plecați de-acasă, așa cum ne spune și mesajul. Unde anume se va produce un astfel de Cutremur sau când anume, eu nu știu a vă spune. Cert este faptul că, acesta se va produce, dar mai știm că România Duhului Sfânt a fost și este ocrotită de asemenea tragedii. Să ne rugam fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Maică Luminii că să ne ocrotească cu milă și cu iubirea Sa de oameni și să plecăm din această viață de bătrânețe și nicidecum din pricina unui cutremur devastator. Așa să ne ajute Dumnezeu și Măicuța Domnului!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei oficial.

Citește și...