Marina, o fată de 16 ani din județul Olt, este de negăsit! Părinții au făcut un apel emoționant către populație

Publicat: 10/09/2020 | 19:29
Marina, o fată de 16 ani din județul Olt, este de negăsit! Părinții au făcut un apel emoționant către populație

Marina-Ionela Furtună, o fată de 16 ani din județul Olt, este de negăsit de trei zile, iar părinții au făcut un apel emoționant către oameni și îi roagă să o găsească teafără. Oamenii legii au început căutările minorei și, dacă o vedeți, sunteți rugați să anunțați agenții de la cea mai apropiată unitate de poliție sau să sunați la numărul de urgență 112.

Citește și: Înregistrare uluitoare în biroul unui procuror DIICOT! Discuția purtată de interlopi și anchetatori în dosarul tentativei de asasinare a unui jurnalist din Timișoara: “Nu erai în p@#%a goală…”

Marina-Ionela Furtună, o fată de 16 ani din județul Olt, a dispărut

În vârstă de 16 ani, Marina-Ionela Furtună a plecat în urmă cu trei zile de acasă, din comuna Studina, iar azi, părinții ei au alertat autoritățile.

“La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Vişina, au fost sesizați de o femeie de 36 de ani, din localitate, cu privire la faptul că, la data de 09 septembrie a.c., orele 22,00, fiica sa FURTUNĂ MARINA-IONELA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit”, au declarat oficialii din Poliție.

Află și: Doliu în familia serialului Game of Thrones. Una dintre actrițe a murit, iar familia a anunțat boala cumplită cu care fusese diagnosticată în urmă cu 6 luni

Semnalmentele tinerei: înălţime 1,65 m, aproximativ 50 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr lung vopsit blond.

Nu rata: Violeta Alexandru le dă o veste proastă românilor care nu mai au joburi: “Creşterea cuantumului de şomaj nu este o prioritate”

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.