Meciuri de poveste în Champions League!

Autor: Cristian P
Publicat: 06/11/2019 | 10:36
Meciuri de poveste în Champions League!

Cea de-a IV-a etapă a fazei grupelor din Champions League a debutat astăzi cu meciurile din grupele E, F, G și H .

De departe, meciul serii a fost celd e pe „Stanford Bridge” din Londra dintre Chelsea și Ajax. Deși au fost conduși la un moment dat cu 4-1, londonezii au revenit miraculos și au reușit să obțină o remiză de poveste, scor 4-4. De remarcat ar fi că olandezii au avut doi jucători eliminați în timp ce Chelsea a beneficiat de doouă lovituri de la 11 metri. În clălalt meci programat în grupa H, Valencia s-a distrat pe teren propriu cu Lille, scor 4-1.

Un meci incredidibl a fost și la Dortmund unde, condusă cu 2-0 la pauză de Inter, Borussia a revenit incredibil câștigând partida cu scorul de 3-2, nemții luându-și astfel revanșa după înfrângerea din tur sufeită la Milano cu scorul de 2-0.  În celălalt meci al grupei F, Barcelona a fost ținută în șah de Slavia Praga, scor 0-0.

În grupa E, Liverpool a trecut la limită cu scorul de 2-1 de Genk, formație la care Ianis Hagi a rămas doar pe banca de rezerve. În meciul din aceeași grupă E dintre Napoli și Salzburg am consemnat o remiză, scor 1-1. În Grupa G, Leipzig s-a impus fără emoții în Rusia cu scorul de 2-0 în fața celor de la Zenit în timp ce Lyon a trecut cu 3-1 de Benfica.

Meciurile din runda a IV-a a fazei grupelor în Champpions League conitnuă și astăzi cu duelurile din grupele A, B, C și D.

Rezultate Champions League
Grupa E
Napoli – Salzburg 1-1
Liverpool – Genk 2-1

Grupa F
Barcelona – Slavia Praga 0-0
Dortmund – Inter 3-2

Grupa G
Zenit – RB Leipzig 0-2
Lyon – Benfica 3-1

Grupa H
Chelsea – Ajax 4-4
Valencia – Lille 4-1

Citește și...