Medicii au crezut că nu văd bine! Ce a făcut jandarmerița bătută de huligani în salon

Publicat: 16/08/2018 | 10:26

Jandarmerița Ștefania a avut un comportament ciudat în orele în care a fost internată la spital. Femeia nu va uita multă vreme ce a pățit vinerea trecută (10 august) la mitingul din Piața Victoriei. Tânăra de 23 de ani a fost bătută de un grup de protestatari și a ajuns la spital.

Jandarmerița a acuzat dureri cervicale și imediat a fost transportată la Spitalul Floreasca, acolo unde a primit îngrijiri medicale de urgență. Inițial, medicii au crezut că Șefania are fracturi la nivel cervical, dar din fericire situația nu a fost atât de gravă. Pe de altă parte, deși nu prezenta alte probleme, Ștefania a rămas internată.

„Doctorii au hotărât să o mai țină 24 de ore sub observați și să îi facă o tomografie”, au spus surse apropiate, potrivit wowbiz.ro. Mai mult, se pare că decizia a fost luată pentru că jandarmerița avea un comportament ciudat, care i-a șocat pe medici în momentul în care a fost internată.

„Avea halucinații, se comporta ciudat, spunea că retrăiește momentele în care o băteau protestatarii nervoși”, au povestit surse apropiate de jandarmeriță. (Citește și Primele imagini cu Ștefania, jandarmerița de 23 de ani bătută de huligani)

Jandarmerița a fost externată

Jandarmerița bătută la protestele din Piața Victoriei a fost externată pe 14 august. Ieșită din spital, Ștefania a mers repede spre mașină, având capul acoperit cu o șapcă și purtând o pereche de ochelari de soare. Tânăra nu a făcut nicio declarație.

 

Citește și...