Mega-scandal în showbiz cu Andreea Esca protagonistă: „Cât costa să n-ai niciun Dumnezeu?”

Publicat: 11/06/2019 | 17:06

Mega-scandal în showbiz cu Andreea Esca protagonistă. Prezentatoarea TV este revoltată din cauza unei știri false, care circulă pe Internet.

Andreea Esca este extrem de revoltată din cauza unei știri false, care circulă pe Internet. Conform știrii respective, prezentatoarea TV ar fi făcut reclamă la un brand cu produse de slăbit. Andreea Esca a ținut să precizeze că nu are nicio legătură cu acele produse de slăbit și și-a arătat revolta pe Facebook. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT MIHAELA RĂDULESCU, ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

„Văd pe Facebook o mulțime de postari despre mine care am nu știu ce afacere cu produse de slăbit! Și acum mă tot întreabă lumea despre asta! Este o știre falsă, o escrocherie, deci nu vă lasați păcăliți! Chiar și după zeci de ani de trăit in media, nu pot să înțeleg ce fel de oameni pot face asemenea mizerii cuiva, fără nicio jenă, teamă, bun simț… Oare au si ei familii, copii, prieteni? Cat costa să n-ai niciun Dumnezeu?????”, a scris Andreea Esca pe contul de socializare.

Andreea Esca, selfie cu Papa Francisc

Îndrăgita prezentatoare TV a făcut parte din echipa jurnaliștilor acreditați să-l însoțească pe Papa Francis în avionul care l-a adus din Italia în România. Andreea Esca a speculat ocazia și pentru a surprinde un moment care-i va rămâne probabil o amintire de neuitat: un selfie cu Suveranul Pontif! (VEZI ȘI: ANDREEA ESCA A FĂCUT ANUNȚUL, DUPĂ 20 DE ANI DE CĂSNICIE: “FOARTE MULTĂ VREME AM AVUT SENZAȚIA CĂ..”)

Prezentatoarea Știrilor ProTV, Andreea Esca, aflată în aeronava cu care Papa Francisc a ajuns în România, a profitat de acest moment istoric pentru a realiza o imagine alături de Suveranul Pontif, selfie care a strâns aproape 50.000 de like-uri!

Citește și...