Megascandal de amantlâc la Iași! L-a alergat cu buldozerul pe soțul amantei

Publicat: 12/07/2019 | 09:38
Megascandal de amantlâc la Iași! L-a alergat cu buldozerul pe soțul amantei

Asta le întrece pe toate! Bărbatul care avea o relație cu o femeie măritată i-a alergat soțul cu buldozerul! A ieșit cu dosar penal, iar cazul se judecă la Iași. Judecătorii nu au dat până acum o decizie, deși cazul se află pe masa lor de cinci ani.

Mihai Chirtea, un om de afaceri din zona localității Tomești, a vrut să se răzbune pe soțul amantei lui, a notat ziaruldeiasi.ro. El a fost condamnat într-o primă instanță la plata unei amenzi penale de 4.000 de lei, dar s-a depus apel, iar termenul pentru judecarea acestuia a fost fixat pe 25 septembrie.

Pe 19 februarie 2014, Chirtea a observat mașina lui Vasile Bordeianu, inamicul său, în dreptul barierei de la Tomești. Afaceristul ar fi aruncat cu pietre către maşina lui Bordeianu, după care a intrat în sediul firmei sale, a luat o volă, şi a început să îl urmărească pe duşmanul său. Scenele au fost filmate, înregistrarea fiind depusă la dosar. „Mai constată instanţa că starea conflictuală preexistentă între părţi şi conduita manifestată de acestea anterior incidentului din prezenta cauză penală conduc la concluzia că orice moment în care se întâlneau reprezenta o ocazie de confruntare între cele două persoane, având o intensitate mai mare sau mai mică în funcţie de circumstanţele concrete în care aveau loc întâlnirile”, au arătat judecătorii, în motivare.

Situația era „generată de presupunerea persoanei vătămate cu privire la existenţa unei relaţii sentimentale între inculpat şi fosta soţie a persoanei vătămate”.

Citește și...