Mesajele postate de vedete după moartea Ionelei Prodan! Ce au scris Monica Anghel, Mihaela Borcea și Andreea Tonciu pe pagina Anamariei

Publicat: 17/04/2018 | 10:07

Vestea că îndrăgita interpretă de muzică populară Ionela Prodan a încetat din viață a căzut ca un traznet peste vedetele din showbiz-ul românesc.(CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! BENONE SINULESCU I-A PRESIMȚIT MOARTEA IONELEI PRODAN! ”SUNT ȘOCAT, PLÂNG ÎNCONTINUU”)

După ce tragica veste pe pagina de Facebook  a pagina celebrei impresare au început să curgă nenumărate mesaje de condoleanțe și tristețe. Mai multe vedete din showbiz au ținut să-și exprime regretele, printre acestea se numără Adriana Bahmuțeanu, Andreea Tonciu, Monica Anghel, dar și Mihaela Borcea.(NU RATA, AICI: CUM ȘI UNDE VA FI ÎNMORMÂNTATĂ IONELA PRODAN! DECIZIA A FOST LUATĂ DE FAMILIE)

”Condoleanțe! A fost și va rămane o mare artista și un suflet minunat! Dumnezeu să o odihneasca în pace!”, a fost mesajul transmis de Adriana Bahmuțeanu.

”Condoleante nasa mea, suntem alaturi de tine!”, i-a trransmis Andreea Tonciu nașei sale, Anamaria Prodan.

” Draga mea…… condoleante……. Dumnezeu sa o odihneasca”, a fost comentariul lăsat de Monica Anghel.

” Mie mi a zis o data: in viata trebuie sa te lupți mereu , sa Nu te lasi niciodata si sa nu lasi pe nimeni vreodată sa creada ca e mai presus de tine! Sa fii mândră pana la aroganță si conștientă de cat de buna esti ! Tu ai ascultat o si s a văzut! Condoleante iubita mea”, a fost mesajul postat de Oana Roman.

”Dumnezeu să o odihnească în pace iar ție draga mea să îți dea putere să treci cu bine peste această grea încercare din viața ta!”, i-a transmis Mihaela Borcea.

Ionela prodan a murit. Printre lacrimi, Anamaria Prodan a confirmat trista veste, dar nu a dorit să comenteze. Extrem de îndurerată, Anamaria Prodan abia a fost în stare să lege două cuvinte. În ultima perioadă, cât boala cumplită de care suferea s-a agravat, familia i-a ascuns faptul că suferea de cancer pentru a o proteja. Din nefericire, nu este singura dramă, pentru că în urmă cu câteva săptămâni a decedat și tatăl soțului impresarei, Laurențiu Reghecampf.(NU RATA, AICI: MESAJUL EMOȚIONANT PE CARE ANAMARIA PRODAN L-A POSTAT DUPĂ MOARTEA MAMEI SALE: ”DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!”)

Elena Merișoreanu, una dintre prietenele cele mai bune, dar și colega ei de scenă, a fost profund îndurerată să audă de trecerea sa în neființă. Ea a dezvăluit că Ionela Prodan va fi înmormântată în costum popular. Trupul Ionelei Prodan va fi depus la cimitirul Bellu, acolo unde va fi și înmormântată. Cristi Brancu, apropiat al familiei, a declarat că acest lucru se va întâmpla în jurul orei 16:00.

Citește și...