Mesajul alarmant transmis de Cristi, un pompier vindecat de COVID-19, după 33 de zile de spitalizare: „Pot apărea complicații”

Publicat: 18/07/2020 | 18:16
Mesajul alarmant transmis de Cristi, un pompier vindecat de COVID-19, după 33 de zile de spitalizare: „Pot apărea complicații”

Cristi Drincă este pompier la ISU Dobrogea și a trăit un adevărat coșmar, după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Eroul din linia 1 a povestit întreaga lui experiență și a tras un semnal de alarmă pentru cei care încă nu cred în existența virusului și nu respectă măsurile impuse de autorități. 

Eroii din prima linie sunt cei care s-au expus cel mai mult pericolului de infectare cu SARS-CoV-2. Cristi Drincă este pompier la ISU Dobrogrea și a trăit pe propria piele coșmarul infectării cu COVID. După 33 de zile de spitalizare, petrecute departe de lucrurile ce îl făceau fericit și de familie, Cristi s-a vindecat, dar nu a uitat să transmită un mesaj radical pentru toți cei care încă nu cred în existența virusului care a răpit atâtea vieți.

„Sunt oameni în jurul meu care au văzut moartea cu ochii. La salonul alăturat era un om care se auzea cum tușea, dar știți cum tușea? Groaznic. Nu se oprea. Asta s-a întâmplat în primele 3-4 zile de spitalizare. Apoi, dintr-o dată, a încetat tusea. Am aflat că a murit. Soția lui era în pat și plângea”, a povestit el, potrivit Antena 3.

„Te gândești că pot apărea complicații”

De pe patul de spital, Cristi a realizat multe lucruri legate de viață. A luptat în fiecare zi pentru a face față infectării cu virusul nemilos și pentru a ajunge acasă, la cei dragi. Conștient de cele întâmplate, pompierul de la ISU Dobrogea a vorbit și despre riscuri și complicații. 

„Te gândești prima dată la ce e mai rău, că pot apărea complicații” a mai spus Cristi Drincă, potrivit sursei citate. Din fericire, acesta s-a vindecat după 33 de zile de spitalizare, iar ultimul test COVID-19 i-a ieșit negativ. A reușit să se reîntoarcă acasă, la familia sa, dar nu a uitat nicio secundă chinul prin care a trecut.