Mesajul emoționant al Elenei Gheorghe pentru soțul ei: ”Tu, jumătatea mea, tatăl copiilor mei, prietenul meu, iubitul meu…”

Publicat: 24/01/2020 | 17:21

Elena Gheorghe i-a transmis un mesaj emoționant soțului său, Cornel Ene, cu ocazia zilei de naștere a acestuia. Fosta component a trupei Mandinga spune că unul dintre cele mai frumoase ”daruri” din viața ei a fost Cornel!

”Recunoscătoare pentru unul dintre cele mai frumoase și prețioase daruri pe care le-am primit în această minunată viață… tu, jumătatea mea, tatăl copiilor mei, prietenul meu, iubitul meu! 

La mulți ani, suflet bun și drag!”, este mesajul scris de Elena Gheorghe, în dreptul fotografiei. (CITEȘTE ȘI: ELENA GHEORGHE, SURPRIZĂ EMOȚIONANTĂ DIN PARTEA SOŢULUI: „M-A PUS SĂ MĂ ARANJEZ ȘI NU MI-A ZIS UNDE MERGEM”)

Elena Gheorghe își învață copiii aromâna

Elena Gheorghe și-a propus, la finalul anului trecut, să-și învețe copiii, Amelie și Nicholas, să vorbească aromâna. Băiatul a făcut deja primii pași în acest sens. “Știe să cânte «Lună albă», «Ma tsi s-adar». Este piesa lui preferată. Îi place foarte mult și îmi spune tot timpul că el este machedon. Îi place ideea asta, să fie machedon”, a spus Elena Gheorghe potrivit libertatea.ro. (NU RATA: ELENA GHEORGHE A SPUS ADEVĂRUL PE FACEBOOK. “CÂND O SĂ FIU MARE…” CARE ESTE VISUL CELEBREI ARTISTE)

“Sunt cuvinte pe care le înțelege – mă rog, fiind un dialect al limbii române, e destul de simplu, dacă ești un pic atent, înțelegi. Sunt foarte multe cuvinte împrumutate. Până la urmă, o să învețe”, a mai spus artista.

Elena și Cornel s-au ”cuplat” la Mandinga

Elena Gheorghe și Cornel Ene s-au ”cuplat” pe când făceau parte din trupa Mandinga. “Ne-am cunoscut în trupa Mandinga, eram colegi și foarte buni prieteni. Era cel mai bun prieten al meu și de acolo a plecat toată povestea. Eu am fost prima care am spus ce am simțit, deși era destul de riscant, știi cum e să treci de la o prietenie extraordinară la ceva mai mult, e la ghici, s-ar putea să ai noroc sau nu”, a declarat, pentru Libertatea, Elena Gheorghe. (VEZI AICI: ELENA GHEORGHE, O MĂMICĂ EXTREM DE SEXY. CUM ARATĂ ARTISTA ÎN COSTUM DE BAIE)

“L-am surprins probabil că am fost prima care a pus punctul pe i. Și el voia să facă pasul acesta, numai că nu găsea momentul prielnic. Eu am făcut primul pas. S-a întâmplat de ziua mea, pe 30 iulie 2005”, a adăugat artista.

Citește și...