Mesajul lui Victor Ponta pentru romani: „Va multumesc pentru implicare. Fiecare vot conteaza, haideti cu totii la vot duminica!”

Publicat: 15/11/2014 | 16:16
Mesajul lui Victor Ponta pentru romani: „Va multumesc pentru implicare. Fiecare vot conteaza, haideti cu totii la vot duminica!”

Victor Ponta a transmis un mesaj tuturor celor care l-au sustinut in aceasta campanie electorala, cu cateva ore inainte de startul procesului de votare.

Premierul a tinut sa le aminteasca romanilor cat de important este sa iasa duminica la vot.
“Dragii mei, va multumesc pentru implicarea voastra, pentru modul in care v-ati facut auziti in aceasta campanie, dar si pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat aici, pe Facebook, dar si acolo, in offline, pe fiecare strada, in fiecare cartier, localitate si judet din Romania!

victor ponta

Acum este nevoie ca fiecare dintre voi sa mearga maine la vot si sa isi aleaga presedintele. Iesiti la vot si amintiti-va de toate relele si umilintele prin care ati trecut in ultimii 10 ani. Acei ani NU trebuie sa se mai repete pentru niciun cetatean roman! Iesiti la vot si tineti cont ca Romania are astazi sansa istorica de a merge inainte, pe un drum bun, serios si prosper.

victor ponta

Fiecare vot conteaza! Asigurati-va ca ii aveti alaturi pe prietenii vostri, pe membrii familiei: dati-le telefon, contactati-i pe Facebook si mergeti impreuna sa votati pentru o Romanie unita, pentru o Romanie puternica.

Doar prin votul nostru cat mai numeros vom produce schimbarea si dreptatea pana la capat! Asigurati-va ca victoria de maine va fi a noastra, a tuturor! Haideti cu totii la vot!”, a spus Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.
 

Citește și...